Antena Căutare

E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul

Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii au ajuns la cuțite după ce au anunțat despărțirea.

Galerie
Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii au ajuns la cuțite după ce au anunțat despărțirea. | Antena 1

Ispita Mădălina este cea care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu. Apoi Dani a negat, afirmând că la mijloc este o neînțelegere.

Cu toate acestea, femeia cu care a plecat de pe Insula Iubirii și căruia i-a fost infidel la doar două săptămâni de relație, a continuat să susțină că nu mai formează un cuplu.

„Dani minte! Nu ne-am împăcat și ne vom împăca. Încă mă sună, el e blocat peste tot, dar mă suna de la toată lumea. Am blocat toate numerele ascunse care mă sună, dacă nu le am în agendă. M-a înșelat din nou. El consideră că videoclipul respectiv pe care l-a postat și pe care l-a șters nu este nimic, nu e înșelat, dar nu e doar atât, au fost mult mai multe, s-au adunat. Până la urmă nu funcționăm împreună și asta este, mergem înainte”, a spus Mădălina, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel a plâns în hohote după ce a realizat că Maria l-a ales pe Alin: ”E o durere mare”

Articolul continuă după reclamă

E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul

Ulterior, fostul iubit al Mariei a postat un mesaj în care o face cu ou și oțet pe ispita Mădălina. El susține că a înșelat-o din cauza ei, pentru că ar fi aflat că și ea i-a fost infidelă. Ba mai mult, afirmă că aceasta nu a fost ușă de biserică în timpul relației cu el.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

”Este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă.

De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi, practic, formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi”, a declarat Dani de la Insula Iubirii.

El a continuat: ”Aici a fost greșeala mea că nu am crezut de la început o persoană care mi-a spus <ai grijă cu Mădălina, că face, că drege>, o persoană din trecutul meu. Da, am fost blocat pe apeluri, o sunam de pe alte numere casă îi spun să nu mai îmi rostească numele”.

Ispita Mădălina de la Insula Iubirii, noi detalii despre despărțirea de Dani. Fata spune că băiatul minte când vorbește ... Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii în timpul sarcinii. Soția lui Cornel a cerut ajutorul altor măm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x