Antena Căutare

De cine s-ar lăsa ispitită Deea de la "Insula Iubirii". Băieții, fiți pe fază! Oare așa a cucerit-o și Tomiță?

A fost concurentă, în primul sezon, şi de două sezoane, joacă rolul de ispită în cel mai fierbinte show, "Insula Iubirii", în care limitele sunt impuse doar de cei care vin să îşi testeze iubirea. 

A fost concurentă, în primul sezon, şi de două sezoane, joacă rolul de ispită în cel mai fierbinte show, "Insula Iubirii", în care limitele sunt impuse doar de cei care vin să îşi testeze iubirea.

Deea, bruneta focoasa care a picat în mrejele seducătorului Tomita a recunoscut ca un singur bărbat ar putea să îi dea lumea peste cap.

"Va fi un sezon cu multă... ACȚIUNE, așa cum știu că vă place". Farmecele ei au trimis-o din nou în Thailanda, în rolul de ispită. Cum i s-a schimbat viața Deei și care este relația cu Tomiță

Ce calităţi ar trebui să aibă pentru a se lăsa ispitita? Ei bine, ispita noastră are câteva pretenţii pe care aţinut să le puncteze:

"Bărbatul ideal trebuie să fie inteligent. Să arate bine, să fie respectuos. Fără respect, nu faci absolut nimic! Să se lase foarte mult după mine pentru că sunt o persoană încăpățânată și foarte orgolioasă", a mărturisit Deea.

NU RATAŢI LUNI ŞI MARŢI, 8 ŞI 9 MAI, DE LA 20:30, NOUL SEZON "INSULA IUBIRII", DOAR LA ANTENA 1!

Întoarsă din Thailanda, Deea s-a apucat serios de muzică. Bruneta este pe punctul de a-și lansa o nouă piesă: "Este... A destrămat un cuplu, în sezonul doi, și acum se reîntoarce pe Insula Iubirii. Cătălina, ispita angelică, gata de atac: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x