Antena Căutare

"Va fi un sezon cu multă... ACȚIUNE, așa cum știu că vă place". Farmecele ei au trimis-o din nou în Thailanda, în rolul de ispită. Cum i s-a schimbat viața Deei și care este relația cu Tomiță, în prezent. Totul într-un interviu INCENDIAR

Farmecele sale irezistibile și dorinţa de aventură au trimis-o pe Deea, din nou pe Insula Iubirii. Tânăra revine, pentru a treia oară, în cel mai incendiar show. După ce a participat ca simplu concurent, acum bruneta îşi ia, pentru a doua oară, rolul de ispită în serios.

Farmecele sale irezistibile și dorinţa de aventură au trimis-o pe Deea, din nou, pe "Insula Iubirii". Tânăra revine, pentru a treia oară, în cel mai incendiar show. După ce a participat ca simplu concurent, acum bruneta îşi ia, pentru a doua oară, rolul de ispită în serios.

Într-un interviu LIVE, pe Facebook, Deea Ienciu a vorbit despre experienţa din Thailanda, despre rolul de simplă concurentă şi cel de ispită, felul în carea emisiunea i-a schimbat viaţa şi planurile sale de viitor.

Noul sezon "Insula Iubirii" se anunţă unul incendiar, care depăşeşte cu mult celelalte sezoane, iar Deea, deşi zgârcită în informaţii, a prezentat o partea din lucrurile pe care le-a trăit în paradisul exotic în care cuplurile îşi testează iubirea şi anul acesta.

De cine s-ar lăsa ispitită Deea de la "Insula Iubirii". Băieții, fiți pe fază! Oare așa a cucerit-o și Tomiță?

"Va fi un sezon cu foarte multă acţiune, foarte multe răsturnări de situaţii, personaje noi, povești de viaţă extrem de diferite faţă de ce aţi văzut până acum. Probabil vă veţi regăsi şi voi în aceste poveşti", mărturiseşte ea.

Şi cine poate înţelege mai bine ce se întâmplă în mintea şi inima concurentelor, dacă nu chiar ea, care se află de cealaltă parte a baricadei, de această dată:

"Ipostaza de ispită mi s-a părut dificilă, deroarece oamenii mă cunoșteau din sezonul întâi, aveau deja o părere, aveau impresia că mă cunosc. Oricum, ei erau rezervaţi faţă de ispite.

Întoarsă din Thailanda, Deea s-a apucat serios de muzică. Bruneta este pe punctul de a-și lansa o nouă piesă: "Este o melodie de iubire, în care se vor regăsi multe persoane"

Sincer, m-am simţit mult mai confortabil în rolul de concurentă. La vremea aceea, eram altfel. Am avut acea experienţă pentru prima dată. Am trăit clipa. Însă şi ca ispită mi-a plăcut foarte mult. De această dată, în noul sezon, sunt alţi oameni, alte carctere, nişte poveşti care vă vor lăsa masca....".

Deea recunoaşte că participare în acest show i-a schimbat viaţa:

"Am învăţat că nu trebuie să aştept să se întâmple ceva de la sine. Câteodată, trebuie să iei taurul de coarne şi să iei decizia care crezi tu că te avantajează cel mai mult".

NU RATAŢI LUNI ŞI MARŢI, 8 ŞI 9 MAI, DE LA 20:30, NOUL SEZON "INSULA IUBIRII", DOAR LA ANTENA 1!

Lacrimi, durere, dezamăgire! Thailanda pune la bătaie tentaţia căreia nu îi poţi rezista. Au apărut primele imagini cu d... Întoarsă din Thailanda, Deea s-a apucat serios de muzică. Bruneta este pe punctul de a-și lansa o nouă piesă: "Este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x