Antena Căutare

Bomba momentului! Denisa de la Insula iubirii are un iubit celebru! Cine este bărbatul

Denisa  din sezonul 5 al emisiunii insula iubirii pare să îl fi uitat complet pe Adrian, bărbatul alături de care a plecat în Thailanda, pentru a da testul fidelității. Recent s-a descoperit faptul că aceasta are un iubit celebru!

Bomba momentului! Denisa de la Insula iubirii are un iubit celebru! Cine este bărbatul Galerie
Denisa și Adrian de la Insula iubirii

După terminarea emisiunii Insula iubirii (sezonul 5), Denisa și Adrian au decis să își continue viețile pe drumuri separate, considerând că relația lor nu mai are un viitor.

Fanii emisiunii Insula iubirii au trăit un adevărat șoc atunci când au descoperit recent faptul că Denisa l-a uitat complet pe Adrian și a început să se afișeze la brațul unui tânăr plin de mușchi.

DENISA DE LA INSULA IUBIRII ARE UN NOU IUBIT

La o privire mai atentă, curioșii au descoperit faptul că bărbatul are o figură cunoscută. Se pare că ar fi vorba despre un tânăr devenit celebru după apariția în cadrul unui show de televiziune matrimonial!

Bomba momentului! Denisa de la Insula iubirii are un iubit celebru! Cine este bărbatul

Denisa de la emisiunea Insula iubirii și noul iubit

Denisa de la emisiunea Insula iubirii și noul iubit

Momentan, Denisa de la Insula iubirii pare mai fericită ca niciodată și doar timpul ne va demonstra în ce măsură acesta este bărbatul perfect pentru ea.

CITEȘTE ȘI: Adrian și Denisa, confruntarea finală la ”Insula Iubirii”: "Ai făcut sau nu sex cu Andi?" Imaginile care l-au scos din minți pe concurent

Adrian și Denisa de la Insula iubirii au avut o poveste de iubire destul de controversată în Thailanda.

După ce acesta a părut îndrăgostit de ispita Maria Ilioiu, relația lor a fost sortită eșecului. Denisa nu a stat pe gânduri și s-a răzbunat, alegând să înceapă o aventură cu ispita Andi.

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a rupt tăcerea! Ce a declarat atunci când un fan a întrebat-o dacă e î... Bomba momentului pentru fanii Insula iubirii! Ispita George a devenit tată! Numele ales e unic în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x