Antena Căutare

Adrian și Denisa, confruntarea finală la ”Insula Iubirii”: "Ai făcut sau nu sex cu Andi?" Imaginile care l-au scos din minți pe concurent

O nouă ediție a emisiunii Insula Iubirii îi aduce față-n față pe Adrian și Denisa, care s-au întâlnit pentru confruntarea finală. 

O nouă ediție a emisiunii ”Insula Iubirii” îi aduce față-n față pe Adrian și Denisa, care s-au întâlnit pentru confruntarea finală.

Astfel, cei doi au stat față în față, iar Adrian a mărturisit că este dispus să meargă mai departe, în cazul în care aceasta nu a făcut amor cu Andi.

Deși Denisa a negat vehement, Radu i-a arătat un filmuleț, care l-a enervat teribil pe Adrian.

”Ce e aici? De ce minți? Tu chiar crezi că pot să te cred văzând așa ceva?”, a întrebat-o Adrian, care a reacționat dur.

”Am văzut ce s-a întâmplat, eu n-am cum să cred. Vreau să vină și să-mi zică Andi dacă s-a întâmplat sau nu.”, a spus Adrian.

Vezi întreg momentul, în clipul de mai sus!

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

Adrian, din nou la ”Insula Iubirii”?! Ce planuri are iubitul Denisei: ”Vreau să-mi schimb corpul și să revin în Thailand... Denisa, dată de gol de Adrian, la ”Insula Iubirii”! Secretul care a ieșit la iveală: ”M-a înșelat, da!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x