Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Denisa, umilită la ”Insula Iubirii”! L-a părăsit pe Adrian pentru Andi, dar el nu-i împărtășește sentimentele: ”Mă enervează!”

Denisa, fosta iubită a lui Adrian de la Insula Iubirii, a decis să-și părăsească partenerul după cinci ani, declarându-se îndrăgostită de Andi, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite. 

Denisa, fosta iubită a lui Adrian, a decis să-și părăsească partenerul după cinci ani, declarându-se îndrăgostită de Andi, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite.

A fost seara adevărului la ”Insula Iubirii”, iar Adi a mărturisit că a trăit momente de coșmar alături de Denisa, însă și-a jucat fiecare ”carte” ca să arăte tuturor că aceasta este interesată de el.

”Mă enervează ipocrizia pe care o are! Îmi doream să se termine cât mai repede!”, a spus el și nu s-a oprit aici: ”Poate că dacă era altfel, dacă alegea să fie sinceră, așa cum e în mediul ei obișnuit, avea o șansă. N-am nicio tragere să stau în plus cu ea.”, a mai spus el.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro