Antena Căutare

Denisa, umilită la ”Insula Iubirii”! L-a părăsit pe Adrian pentru Andi, dar el nu-i împărtășește sentimentele: ”Mă enervează!”

Denisa, fosta iubită a lui Adrian de la Insula Iubirii, a decis să-și părăsească partenerul după cinci ani, declarându-se îndrăgostită de Andi, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite. 

Denisa, fosta iubită a lui Adrian, a decis să-și părăsească partenerul după cinci ani, declarându-se îndrăgostită de Andi, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite.

A fost seara adevărului la ”Insula Iubirii”, iar Adi a mărturisit că a trăit momente de coșmar alături de Denisa, însă și-a jucat fiecare ”carte” ca să arăte tuturor că aceasta este interesată de el.

”Mă enervează ipocrizia pe care o are! Îmi doream să se termine cât mai repede!”, a spus el și nu s-a oprit aici: ”Poate că dacă era altfel, dacă alegea să fie sinceră, așa cum e în mediul ei obișnuit, avea o șansă. N-am nicio tragere să stau în plus cu ea.”, a mai spus el.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

Primul cuplu care s-a destrămat după ”Insula Iubirii”! Denisa și Adrian și-au spus adio: ”Nu mai simt nimic pentru tine!... Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x