Antena Căutare

Dezvăluirea momentului! Andi şi Hannelore au recunoscut adevărul! „Eu îi pot oferi...”

Ies la iveală detalii incredibile despre Hannelore și ispita Andi de la „Insula iubirii”! Imediat după divorțul de Bogdan, blonda rupe tăcerea și dezvăluie adevărul!

Ies la iveală detalii incredibile despre Hannelore și ispita Andi de la „Insula iubirii”! Imediat după divorțul de Bogdan, blonda rupe tăcerea și dezvăluie adevărul!

Este despărțirea momentului în showbiz! Toată lumea credea că sunt suflete pereche însă Hannelore și Bogdan au decis să meargă pe drumuri separate, fiindcă divorțul a venit imediat după nuntă.

Relația dintre Hannelore și Bogdan a fost, fără doar și poate, una controversată. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, problemele par să nu se mai termine!

Andi a fost de curând invitat la emisiunea celor de la Antena Stars și a făcut dezvăluiri incredibile! A fost și momentul în care Hannelore a dezvăluit ce relație este în prezent între ea și ispita de la „Insula iubirii”.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Primele detalii despre sezonul 5 "Insula Iubirii". Ionuț Gojman, printre ispitele masculine din Thailanda... A recunoscut! Una dintre cele mai iubite concurente de la Insula Iubirii este însărcinată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x