Antena Căutare

Diana a plecat de la ”Insula Iubirii”: ”Am nevoie de un timp să mă vindec!”

Insula Iubirii. La scurt timp după ce a avut o criză de nervi atunci când a văzut-o pe Geanina în compania lui George, Diana a luat o decizie drastică: să plece de la ”Insula Iubirii”.

La scurt timp după ce a avut o criză de nervi atunci când a văzut-o pe Geanina în compania lui George, Diana a luat o decizie drastică: să plece de la ”Insula Iubirii”.

După o discuție cu George, Diana a decis să plece acasă, ca să se vindece: ”Acum sunt rănită, sufăr, de aceea mă port așa. Am nevoie de un timp să mă vindec.”, a spus ea.

Care au fost reacțiile concurenților Insula Iubirii, dar și care au fost mesajele transmise de Diana bărbaților importanți din viața ei, află în clipul de mai sus.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 18, sezonul 5! O concurentă și două ispite au plecat acasă

Diana de la ”Insula Iubirii”, orbită de gelozie după ce George s-a apropiat de Geanina: ”O să-i fac viața un chin!”... Ispita Maria, fața în față cu Denisa, fosta iubită a lui Adrian de la ”Insula Iubirii”: ”Caracterul lui este groaznic, e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x