Antena Căutare

Două cupluri despărţite oficial şi un al treilea pe cale să se destrame: „Mi-am dat seama că nu sunt în relaţia potrivită!”

Zilele petrecute pe Insula Iubirii devin din ce în ce mai intense şi mai complicate, presărate cu tot mai multe dileme, conflicte şi lacrimi.

cristina si sebastian la insula iubirii Galerie
Zilele petrecute pe Insula Iubirii devin din ce în ce mai intense şi mai complicate, presărate cu tot mai multe dileme, conflicte şi lacrimi. Fiecare ceremonie a focului aduce cu ea sentimente care îi bulversează pe participanţi, oferă deja prime răspunsuri şi permite ca îndoiala să se strecoare tot mai mult, pe ambele insule. | Antena 1

Fiecare ceremonie a focului aduce cu ea sentimente care îi bulversează pe participanţi, oferă deja prime răspunsuri şi permite ca îndoiala să se strecoare tot mai mult, pe ambele insule.

„Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie, e dureros să renunţi la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă! Odată cu încheierea ceremoniei focului se încheie şi relaţia mea cu Sebastian!”, a fost declaraţia Cristinei, care a adus lacrimi pe cealaltă Insulă: „Asta e iubirea sub o altă formă!

Două cupluri s-au destrămat la Insula Iubirii

Dacă ar fi lângă mine, după acest mesaj, nu i-aş spune nimic, aş strânge-o foarte tare în braţe! Nu o să îmi doresc niciodată un om fals lângă mine. Când ne-am luat de mână să venim aici, eram ferm convinşi că nimeni nu e ca noi şi că vom oferi un exemplu la final. Nu ştiu ce i-a lipsit Cristinei lângă mine!, a fost declaraţia, în lacrimi, a lui Sebastian, la vederea imaginilor de la bonfire.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela și Cristina au ajuns „la cuțite” la ceremonia focului! Ce cuvinte dure și-au aruncat

Fiecare zi îi ridică întrebări tot mai dificile Cristinei, care a şi devenit principalul subiect de discuţie pentru cei de pe Insulă. Oscilaţiile între relaţie şi tentaţie o ţin pe jar, iar sentimentele nou descoperite o pun în situaţii complicate, aşa că decide să caute sprijin în ispite pentru rezolvarea lor.

Dacă până acum a stat la oarecare distanţă, acum Daniel preferă să îi spună răspicat Cristinei: „Am fost interesat de tine de la început şi sunt în continuare, dar având în vedere ce se întâmplă între tine şi Bogdan... Dacă voi o să cădeţi de comun acord că nu vreţi să mergeţi mai departe, o să încerc atunci să ne cunoaştem mai bine.

Pe ambele insule, camera liberă a devenit un refugiu pentru cele două noi cupluri formate. Tentaţia e din ce în ce mai puternică, fiecare nouă zi deschide noi perspective de distracţie şi apropieri, dar totodată adânceşte problemele şi amplifică frământările. Uşor, uşor testul a intrat într-un alt registru.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alex nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Rey l-a pus punct și ceea ce a urmat e complet neașteptat

Adevăruri noi ies la suprafaţă şi îi iau prin surprindere pe toţi. „Mi-am dat seama de aseară că nu sunt în relaţia potrivită!”, a fost concluzia la care a ajuns Teodora, după două săptămâni petrecute pe Insula Iubirii. O nouă ceremonie a focului va face din nou lumină şi îi va determina pe concurenţi să ia noi decizii. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela și Cristina au ajuns „la cuțite” la ceremonia focului! Ce cuvinte dure și-au aruncat... Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Teodora despre Alex la bonfire. Radu Vâlcan a pus întrebări importante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x