Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela și Cristina au ajuns „la cuțite” la ceremonia focului! Ce cuvinte dure și-au aruncat

Cerasela a fost în prim-plan la ceremonia focului din această seară de la Insula Iubirii sezonul 6. Fetele și-au spus părerea despre ea, după ce aceasta a avut o opinie dură cu privire la Cristina.

colaj foto cu radu valcan si concurenti de la insula iubirii sezonul 6, la bonfire Galerie
Cerasela și Cristina și-au aruncat replici neașteptate la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Cerasela o acuză pe Cristina că nu e sinceră și că o imită de când s-a despărțit de Sebastian. La ceremonia focului din această ediție, fetele au avut câteva lucruri de spus despre Cerasela, acuzând-o de falsitate.

Cerasela și Cristina, replicile dure pe care și le-au spus la Insula Iubirii sezonul 6. Ce a spus Katy despre Cerasela

Iată ce au discutat fetele la bonfire:

„Cristina, am văzut că ești prima. Ești lidera grupului?”, o întreabă Radu Vâlcan pe Cristina. „Nu, sunt doar lidera mea, mă concduc doar pe mine. Într-o direcție bună, în cea mai mare siguranță”, spune ea.

„E foarte liniștită și liberă și fericită”, spune Teodora despre Cristina, după ce Radu Vâlcan le-a întrebat pe fete ce părere au despre Cristina.

„Foarte schimbată, mult prea schimbată. Diferită de la început, e o altă persoană. Eu m-am simțit judecată prin felul acesta de a fi și acum simt un pic o imitație. încearcă un pic să mă imite. Dansează și anumite chestii de la început”, spune Cerasela despre Cristina, acuzând-o că o imită pe ea.

„Cerasela, revino-ți un pic, te rog. Dacă aș imita-o pe Cerasela, probabil că aș fi falsă”, spune Cristina despre Cerasela.

„Toată lumea își dă cu părerea că sunt falsă și am făcut tot ce am simțit”, spune Cerasela.

„Diferența dintre ele două este că dacă Cristinei îi spune ceva că a greșit, ea analizează și încearcă data viitoare să se tempereze, însă Cerasela crede că e doar despre show, ea o susține pe a ei și spune că nu, nu”, spune Teodora despre Cerasela.

„Mi se pare că exagerează, cumva, nu știu de unde”, spune și Katy despre Cerasela.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Alex nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Rey l-a pus punct și ceea ce a urmat e complet nea... Două cupluri despărţite oficial şi un al treilea pe cale să se destrame: „Mi-am dat seama că nu sunt în relaţia potrivit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x