Antena Căutare

Ema, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei. Daria: „Ne simţim bine”

Pentru cuplurile care au pornit în experienţa lor pe Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, cel mai dur test de fidelitate a ajuns deja la jumătate, iar pentru unii a devenit chiar de nesuportat.

Ema, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei. Daria: „Ne simţim bine” Galerie
Ema, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei. Daria: „Ne simţim bine” | Antena 1

Lucrurile aflate despre partener îi surprind şi îi dor în fiecare zi, însă provocările sunt atât de dificile, încât sunt mereu pe punctul de a claca.

Ema, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei

Copleşită de apropierea tot mai explicită dintre Daria şi Răzvan, Ema suferă tot mai mult când vede că partenerul ei şi ispita preferată se comportă ca un potenţial cuplu aflat în perioada de tatonări şi flirt îndrăzneţ. Totul va culmina însă cu bonfire-ul special, difuzat în această seară, la Antena 1, în care Ema va fi faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei. Cum va reacţiona aceasta, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce a spus Marius Moise despre imaginile văzute cu Bianca Giurcă la bonfire: „Cred că este confuză”

În vreme ce comportamentul lui Răzvan îi deschide Emei răni profunde şi îi aminteşte ce aşteptări are ca mamă pentru copilul ei, Claudia reuşeşte să rămână echilibrată şi calculată, răspunzând ferm provocărilor ispitei Daniel şi dezvăluirilor delicate pe care le face Bogdan pe insula lui. La rândul ei, Cristina pare împăcată cu tot ce vede şi aude despre Iulian, pe când Ana-Maria şi Marius au oferit noi reacţii care au uimit sau chiar au şocat şi au tras un semnal de alarmă în ambele vile.

Nici pentru Bianca şi Marius lucrurile nu sunt deloc roz. Tânăra n-a reuşit să depăşească faza de negare, o doare prea tare ca să accepte realitatea şi caută scuze tot mai elaborate prin care să-i justifice comportamentul lui Marius, dar şi pe al ei. Derutată, Bianca a găsit în Alin confidentul ideal, mereu prezent, deschis să o asculte şi să o sprijine. Deşi se fereşte de toate camerele ca apropierile dintre ei să nu se vadă, nu ţine la distanţă tentaţia. Ba chiar au găsit o modalitate inedită, un cod secret – „ce părere ai despre” – expresia pe care Bianca o foloseşte ca să devieze de la subiectele fierbinţi, atunci când camerele sunt atente, cod ce nu face decât să îi apropie şi mai mult.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Cum a reacționat Ema Oprișan atunci când l-a văzut pe Răzvan Kovacs alături de ispita Daria Cuflic

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, la Antena 1, le va da din nou ocazia partenerilor din cuplu să se apropie mai mult de o ispită anume sau, dimpotrivă, să se ţină la distanţă de ameninţarea pe care o consideră cea mai evidentă, la o nouă alegere pentru date-uri. Petrecerile vor fi şi ele în toi, pe fiecare Insulă, şi nimic nu va părea să prevesteacă o ceremonie a focului specială, de data aceasta doar pentru Ema, care va părăsi vila alături de Radu Vâlcan, pentru o întâlnire de zile mari.

Ispita Daria, cea care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei, va veni special să îi aducă veşti de pe insula băieţilor. Sigură pe ea, ispita nu va face niciun pas înapoi: „N-am venit aici cu scopul să plec acasă într-o relaţie, dar ne simţim bine şi cred că o să continuăm la fel! Nu vreau să mă opresc acum!”. Cum va reacţiona Ema la auzul acestor cuvinte, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Cum a reacționat Ema Oprișan atunci când l-a văzut pe Răzvan Kovacs alături de ispita Dar... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x