Antena Căutare

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce a spus Marius Moise despre imaginile văzute cu Bianca Giurcă la bonfire: „Cred că este confuză”

Marius Moise a fost nemulțumit de unele imagini pe care le-a văzut cu iubita lui, Bianca Giurcă, la bonfire-ul din ediția 9 Insula Iubirii sezonul 7 de pe 20 iulie 2023. Concurentul nu și-a putut opri reacții la vizionarea videoclipurilor cu femeia alături de care a venit în Thailanda.

colaj foto cu radu valcan, poza cu marius moise si poza cu concurentii la bonfire la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Moise a văzut imagini cu Bianca Giurcă la bonfire, în ediția 9 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Băieții au avut parte de un nou bonfire în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Radu Vâlcan le-a pregătit concurenților noi imagini cu partenerele alături de care au venit în Thailanda pentru a-și testa relația.

Primul care și-a văzut iubita a fost Marius Moise. Acesta a fost foarte atent la filmulețele cu Bianca Giurcă care i-au fost prezentate la ceremonia focului. Mai mult, acesta a avut ocazia să vadă cu se distrează concurenta la vila fetelor.

„Are putere de convingere, e o femeie care ar putea schimba un bărbat. Ea se simțea bine. E un lucru foarte bun faptul că e relaxată”, a mărturisit iubitul Biancăi Giurcă.

Citește și: Ce facultate a urmat Marius Moise de la Insula Iubirii. ”Făt frumos” e fermier, dar are studii în alt domeniu

De altfel, Marius Moise a explicat că nu are o părere bună despre Matei Negrescu, bărbatul în compania căruia iubita lui a fost văzută dansând: „Nu mi-a plăcut, au fost niște discuții data trecută. Nu despre mine, mi s-au părut niște lucruri urâte din partea lui Matei. Cu Matei nu mi-ar plăcea să aibă o legătură”.

Ce detaliu a scos la iveală Marius Moise despre Bianca Giurcă la bonfire în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023

Marius Moise a avut ocazia să vadă la ceremonia focului faptul că Bianca Giurcă s-a apropiat foarte mult de ispita Alin Simoiu. Concurentul și-a stăpânit cu greu reacțiile, după imaginile vizionate în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Oana Monea a intrat noaptea în camera lui Marius Moise. Ce reacție a avut acesta când a văzut-o

„Probabil discutau despre câteva lucruri pe care eu le-am făcut în casa cealaltă. Nu m-a deranjat că a fost pe plajă, dar nici nu sar de bucurie acum. (...) Cred că este confuză, probabil a văzut niște lucruri care nu i-au plăcut. E normal să se gândească.

Mă bucur dacă ea o să se pună pe primul plan pentru că o să fie mai fericită. Dacă o să fie cu mine m-aș bucura și mai mult. Dacă nu... Probabil suntem în locul potrivit. Chestia pe care a spus-o Daniel m-a pus pe gânduri, e posibil să nu se fi integrat și să fie cu gândul aici. Nu îmi doream lucrul ăsta, aș vrea să văd că se simte bine”, au fost detaliile scoase la iveală despre Bianca Giurcă.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Alin Simoiu, dialogul care a surprins-o pe Bianca Giurcă. De ce s-a enervat Ana Maria Măr... Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce răspuns a dat Bianca Giurcă, după ce a fost întrebată dacă Marius Moise a căzut în isp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x