Antena Căutare

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii au ajuns la urgențe cu fiica lor. Ce se întâmplă cu micuța Luna acum

Ema Oprișan este, în prezent, internată în spital cu fiica ei și a lui Răzvan Kovacs, în vârstă de doar 4 luni. Foștii concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 7 s-au temut ca starea micuței să nu se înrăutățească.

colaj foto ema oprisan, razvan kovacs si fiica lor Galerie
Ema Oprișan este, în prezent, internată în spital cu fiica ei și a lui Răzvan Kovacs, în vârstă de doar 4 luni | Instagram

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs trec prin momente de tensiune, după ce fiica lor în vârstă de doar 4 luni a avut nevoie de ajutorul medicilor. Se pare că micuța Luna a început să se confrunte cu probleme de sănătătate de sezon, dar pentru că părinții ei nu au reușit să o facă bine acasă, au ajuns la spital.

Foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7 își țin prietenii virtuali la curent cu fiecare detaliu din viața lor, însă în utilemele zile au fost nevoiți să își îndrepte toată atenția către fiica lor. Așa cum a explicat Ema în mediul online, micuța a început să se simtă din ce în ce mai rău și au fost nevoiți să meargă la urgențe.

Citește și: Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, filmat într-o ipostază neașteptată alături de fetița lui, de doar 4 luni. Ce au văzut fanii

Ema Oprișan este internată în spital cu fiica ei și a lui Răzvan Kovacs. Ce s-a întâmplat cu micuța în vârstă de doar 4 luni

Târziu în noapte, Răzvan Kovacs a postat un videoclip din mașină în care a explicat că soția lui, alături de fiica lor au ajuns, din nou, la spital. „Să înceapă distracția! Din nou la Spitalul de Urgențe pentru Copii Timișioara. Of, Doamne”, a spus Răzvan de lnsula Iubrii, sezonul 7 într-un Instastory.

Soția lui, însă, a revenit cu și mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă fiica lor. Ea a explicat că Luna, în vârstă de doar 4 lui, este răcită și nu poate să respire bine. Mai mult decât atât, ei au mai ajuns la urgențe și cu o zi în urmă, dar s-au întors acasă în speranța ca micuța va începe să se simtă mai bine.

„Ce credeți? Am făcut foarte multe lucruri pe care le-am făcut azi, nu am avut timp să le filmez, dar ziua se încheie, din nou, la urgențe. Mi-am făcut bagajul pentru că aseară au vrut să ne interneze și nu mam rămas, dar în seara asta, dacă nu s-a ameliorat nimic, măcar bagajul cu mine. Sper să fim bine.

Iar mai calmă decât mersul la urgențe, unde ne poate spune ce să facem cu Luna, pentru că aseară am fost foarte panciată, am crezut că se sufocă în somn, de cel puțin cinci ori, nu a reușit să doarmă toată ziua, liniștea mea este în mașină. Pentru că atunci când ne urcăm în mașină, Luna doarme”, a precizat fosta concurentă la Insula Iubrii, sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu și-au botezat fiica la biserică. Care este explicația

Cu toate acestea, pentru că starea mezinei nu s-a amelioriat, părinții ei au decis să meargă iar la urgențe, doar că de data acesta, Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 și fiica ei au rămas sub supravheghere medicală.

„Ne-am internat, trei ore a durat să ajung la salon. Ideea e că staff-ul e foarte mișto, dar nu-i doresc nici dușmanului meu să ajungă pe aici. Așa că nu știu cum o să vă feriți, dar feriți-vă!. Sănătate!”

Livia Marinescu s-a pozat într-un bikini minuscul în Dubai. Cum a apărut ispita de la Insula Iubirii sezonul 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x