Antena Căutare

Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. Momentele savuroase în care își vede replicile celebre

Marcel i-a amuzat și i-a încântat pe fanii Insula Iubirii sezonul 8 cu toate replicile sale. Vorbele de duh ale ispitei au fost transpuse în meme-uri pe Internet, iar „Maluma” le-a văzut și a avut reacții savuroase. „Hola mami, que guapa! Am venit să reacționez la meme-urile cu mine!”, a spus ispita excusiv pentru a1.ro.  

Galerie
Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. | Antena 1

Exclusiv pentru Antena 1 Marcel a reacționat la meme-urile cu el de pe Internet. Toate replicile sale din sezonul 8 Insula Iubirii au fost transpue în meme-uri care mai de care mai amuzante. Marcel s-a amuzat și el să vadă toate imaginile și a precizat că nu se supără.

Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii

„Puteți să continuați meme-urile despre mine. Sunt un băiat căruia îi place și caterinca. Eu nu țin supărare, nu le iau personal”, a spus Marcel pentru a1.ro.

Primul meme la care a reacționat Marcel a fost unul cu fața Iustinei atașată unui corp de iapă: „Hola, mami! Que iapa! Având în vedere că i-am zis Iustinei că s-a bucurat ca iapa pe izalz, e un meme frumos”, a spus „Maluma”.

Al doilea meme la care a reacționat Marcel arată diferența dintre prima reacție a fetelor la vederea lui Marcel și cea de mai târziu:

„Fetele la început: Ce cocalar e Marcel! Fetele acum: Mi-aș dori un bărbat ca Marcel. Da, bun! La primul impact toată lumea mi-a dat hate, dar apoi și-a dat seama că din bad boy e și ceva frumos”, a reacționat Marcel.

Un alt meme cu Marcel spunea: „Trebuia să mă aleagă pe mine de la capăt până la început!”, iar ispita și-a amintit în ce context a avut acea replică: „Tot shimba mereu la alegere, că alegea pe cineva și apoi toată ziua o petrecea cu mine. Păi alege-mă de la început și până la final, dacă îți face plăcere să petreci timpul cu mine”, a spus Marcel.

Un alt meme spunea: „Vorba lui bunelu` al lui Maluma din Tenerfie: Nu sta-n drum de o șaibă și aia ruginită”. Cu această ocazie, Marcel a mai împărtășit o vorbă de-ale bunelului.

„Asta era vorba lui bunelu`, Dumnezeu să-l ierte! Era bunicul din partea tatălui. Și mai avea o vorbă gen: Lasă că vine capra la cârlig! Bună! Am dat-o bine atunci!”

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Maria și ispita Marcel s-au apropiat, dar apoi ceva neașteptat a urmat. Ce a zis Alin

Un alt meme îl înfățișa pe Marcel în apă și textul: „David Popovici, aur la 200 m la Jocurile Olimpice”

„Am văzut-o și eu pe asta! Ce tare! În ziua în care a fost difuzată faza asta a fost și momentul cu David Popovici care a câștigat medalia de aur. Bravo lui! Da, mișto! M-am brodit bine! Bun așa!”, a spus Marcel.

Ispita de la Insula Iubirii le-a spus fanilor emisunii să facă în continuare meme-uri despre el, pentru că este un băiat care ține la glume.

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, primul interviu împreună. Cum a răspuns fata întrebată dacă e geloasă pe fane

Insula Iubirii, sezon 8. Ce mesaj a postat Cristina Rotaru în online, imediat după difuzarea imaginilor cu ea și Diandra... Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Cristina Rotaru a plecat îndurerată de la ceremonia focului. Ce făcea între timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x