Antena Căutare

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, primul interviu împreună. Cum a răspuns fata întrebată dacă e geloasă pe fane

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 și iubita lui au oferit primul lor interviu împreună la un post TV. Cei doi au făcut declarații exclusive despre viața lor de cuplu și au dezvăluit ce schimbări au apărut de la apariția bărbatului la TV.

Galerie
Cum a răspuns iubita lui Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 întrebată dacă este geloasă pe fanele care „îi dau târcoale” | Antena 1

Marcel de la Insula Iubriii sezon 8 a făcut furori în acest weekend la Summerwell. Cea mai îndrăgită ispită din acest sezon a fost prezentă la corner-ul Antena 1, acolo unde fanii au stat la coadă pentru o poză cu acesta. Bărbatul, însă, nu a venit sigur la festival. El a fost însoțit de iubita lui, Armina și împreună au oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Cum a răspuns iubita lui Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 întrebată dacă este geloasă pe fanele care „îi dau târcoale” ispitei. Dezvăluiri în exclusivitate

Marcel și iubita lui Armin au oferit primul interviu împreună. Cei doi au vorbit despre cum arată viața lor acum, când ispita face furori la Insula Iubirii, dar și ce s-a schimbat. Bărbatul a dezvăluit cum se simte după ce replicile lui sunt deja virale în toată țara, dar și despre fanele care „îi dau târcoale”.

„Viața mea în Tenerife e o rutină. Muncă, sală, în timpul liber la plajă, la terase, ceva constructiv, a spus Marcel pentru Antena Stars.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Maria i-a spus lui Marcel că au de discutat. Ce i-a reproșat după ce s-a întors de la date

La rândul său, întrebată dacă a apărut gelozia între ei de când bărbatul de bucură de atât de multă atenție, acesata a răspuns: „Oarecum, dar nu foarte mult”.

„Da, într-adevăr (n.r. întorc fanele capul după el). Dar ținem cont că a fost o emisiune. Mă simt mândră de el, că este plăcut de public”, a mai zis Armina, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii sezon 8.

„Chestia asta trebuie să fie și un exemplu pentru cei tineri să aibă un respect pentru relație și să fii un băiat gentleman până la capăt”, a adăugat și acesta în legătură cu comportamentul lui în calitate de ispită.

Ispita de la Insula Iubirii sezon 8 a mai precizat că deși viața nu i s-a schimbat radical odată cu difuzarea reality show-ului, va mai rămâne o perioadă în țară. În ceea ce privește noul statut de vedetă, dar și dacă ar vrea să renunțe la job-ul de barman din Tenerife, Marcel a spus că nu a luat încă o hotărâre.

„Nu vreau să mă pronunț. Să văd mai întâi ce se întâmplă aici. Dacă nu, eu mă întorc înapoi. Eram bine-mersi și așa, cu rutina mea. Eu am fost învățat să mă mulțumesc nu cu puținul, dar cu o viață decentă și nu trebuie să alerg să fac milioane pentru mult stres. M-a plăcut chestia asta, cum e stilul în Tenerife. Că și acolo, sunt bine. Am apartamentul, am mașina”, a declarat, fără reținere, ispita.

Citește și: Cum a ajuns ispita Marcel de la Insula Iubirii să locuiască în Tenerife și să vorbească spaniolă. De ce a plecat din țară

Cu toate acestea, Marcel de la Insula Iubirii a ținut să adauge că întotdeauna a muncit pentru a obține ceea ce își dorește.

„Fac o mică paranteză. Eu până când am plecat în Tenerife, am mai avut un drum. Am stat cinci ani în armată, aici în București, am plecat doi ani jumate în Scoția, doi ani jumate la Londra și apoi în Tenerife. Eu am mers pe principiul de destin. Unde mi s-au deschis porțile cu ceva mai bine, am profitat, nu m-am uitat în urmă.

Cât de mult i s-a schimbat viața ispitei Alin Simoiu după Insula Iubirii. Cum era înainte și ce îmbunătățiri a făcut... Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Daiana a citit lista de reguli impuse iubitului său, Rareș. Ce a zis Radu Vâlcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Alexia și Mihai, discuție despre familie
Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Alexia și Mihai, discuție despre familie Marti, 10.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x