Antena Căutare

Flacăra Ispitei se aprinde pentru prima oară pe insula băieţilor: „Să îi transmiteţi că în acest moment am pus stop relaţiei!”

Noi drame şi şocuri zguduie Insula Iubirii la jumătătea celui mai dur test de fidelitate. Sentimente ce păreau intense se estompează pe zi ce trece sau se dezvăluie într-o nouă lumină, în vreme ce altele noi se înfiripă tot mai intens pe cele două insule.

Colaj cu Radu Vâlcan și flacăra ispitei Galerie
Facăra ispitei de la Insula Iubirii s-a aprins pentru prima oară la vila băieților | Antena 1

Pentru prima oară, în episodul ce va fi difuzat astăzi, de la 20.30, la Antena 1, flacăra ispitei se va aprinde pe insula băieţilor, lăsând loc sentimentului de panică să se instaleze tot mai adânc. Pentru cine se va aprinde şi cine va face declaraţia şocantă: „Vă rog să îi transmiteţi că în acest moment am pus stop relaţiei!”, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, episodul 11. Facăra ispitei s-a aprins pentru prima oară la vila băieților. La ce gest a apelat Răzvan Kovacs

Insula Iubirii se vede de la 20:30 joi și vineri pe Antena 1 și AntenaPLAY

În timp ce unii plâng, copleșiți de dor, amintiri și nostalgie după viața de acasă, alții se distrează și trăiesc la maximum fiecare experiență pe Insulă. O nouă petrecere pe insula băieţilor încinge spiritele şi nimic nu pare să prevadă tensiunea care va cuprinde întreaga insulă atunci când flacăra ispitei se va aprinde pentru prima dată în vila lor. „Primul instinct al meu a fost să o sting: e o mare furtună cu flăcări în sufletul meu, dar încerc să fiu pozitiv şi sper că nu e despre noi!”, a declarat Răzvan la vederea ei, în vreme ce Marius Moise a completat şi el: „Când am văzut că se aprinde, m-am speriat!”.

„Pentru prima dată, flacăra ispitei s-a aprins în vila voastră. Asta înseamnă că cel puţin una dintre limitele pe care le-aţi impus partenerelor voastre la începutul acestui test a fost încălcată. În seara asta, unul dintre voi va merge la ceremonia focului alături de mine!”, le va dezvălui Radu Vâlcan. Despre cine este vorba şi ce reacţie va avea concurentul, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum răspunde ispita Romeo valului de critici din online. Replica acidă pentru bărbații care îl judecă

Insula Iubirii, episodul 11. Facăra ispitei s-a aprins pentru prima oară la vila băieților. La ce gest a apelat Răzvan K... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x