Antena Căutare

Insula Iubirii, episodul 11. Facăra ispitei s-a aprins pentru prima oară la vila băieților. La ce gest a apelat Răzvan Kovacs

Panica s-a instalat la vila băieților în episodul 11, după ce flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară. Iată ce reacție au avut Răzvan Kovacs și Marius Moise, gândindu-se la iubitele lor din Thailanda.

Colaj cu Marius Moise și Răzvan Kovacs la Insula Iubirii Galerie
Panica s-a instalat la vila băieților în episodul 11, după ce flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară | Antena 1

Concurenții sezonului 7 Insula Iubirii vor trece printr-o sperietură de zile mari în episodul 11. Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima dată pe insula lor, semn că partenera cuiva din Thailanda a încălcat limitele impuse în cuplu.

Răzvan Kovacs și Marius Moise au fost primele persoane care și-au făcut griji. Aceștia s-au gândit imediat iubitele lor, care ar putea interpreta în mod greșit imaginile văzute cu ei la bonfire. De asemenea, focul l-a neliniștit și pe Bogdan Cîrlan, partenerul Claudiei Florescu.

„Mamă, nu cred! S-a aprins focul!”, fost replica iubitului Biancăi Giurcă.

Mai mult, și ispitele feminine au rămas surprinse de faptul că flacăra s-a aprins atât de repede la vila băieților. Toți au început să „ardă” de nerăbdare, făcându-și mii de scenarii neașteptate despre partenerele lor.

Citește și: Insula Iubirii, episodul 7. Imagini exclusive cu venirea lui Radu Vâlcan la vila fetelor. Prezentatorul TV a întrerupt petrecerea

„E nebunie! S-a întâmplat ceva pe partea cealaltă. Cine și cum a picat, ce s-a întâmplat”, a spus ispita Adriana Minea.

„A luat foc insula cealaltă!”, a mai adăugat Marius Budin.

Livia Marinescu a pus și mai multe presiune pe concurenți, întrebând a cui iubită ar fi putut să cadă în ispită: „Simțeam nevoia de un foc de tabără! Hai că e eveniment”.

Cum au reacționat Marius Moise și Răzvan Kovacs, după ce flacăra ispitei s-a aprins în episodul 11 din sezonul 7 Insula Iubirii

Iubitul Biancăi Giurcă a declarat în cadrul unui testimonial că s-a speriat când a văzut că flacăra ispitei s-a aprins pentru prima dată pe insula lor: „De nu la asta m-am gândit. Hai că a băgat frica în mine!”.

Răzvan Kovacs a avut o reacție complet neașteptată. Acesta a încercat să stingă focul, însă fără rezultate: „E o mare furtună cu flăcări în sufletul meu acum, dar încerc să fiu pozitiv și să cred că nu este despre noi!”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Reacția Dariei Cuflic după ce Răzvan Kovacs a ieșit la date cu Roxana Rapailă. Ce s-a întâmplat

„Simt că ceva se va schimba aici în casă cu focul ăsta! Și nu e vorba de temperatură”, a mai spus Marius Budin.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ce a dezvăluit ispita Livia Marinescu după ce a ieșit la un date cu Marius Moise, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a recu... Flacăra Ispitei se aprinde pentru prima oară pe insula băieţilor: „Să îi transmiteţi că în acest moment am pus stop rela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x