Antena Căutare

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este și cum arată bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Bianca Pop, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie de un bărbat cu care vorbește de ceva vreme, pe internet sau la telefon, din izolare.  

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este și cum arată bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO Galerie
Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” | Instagram

Bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Bianca Pop, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este un afacerist român bogat, stabilit în Germania.

Bărbatul o sună zilnic și îi face declarații siropoase. Ultima conversație dintre ei a dus la o cerere în căsătorie.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” și milionarul s-au cunoscut virtual, prin intermediul unor prieteni comuni, Moise și Laura Olariu, finii lui Reghe și ai Anamariei Prodan.

Citește și: Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie”

Mai în glumă, mai în serios, Cristi a întrebat-o pe fosta ispită de la „Insula Iubirii” dacă dorește să își facă o familie și să se căsătorească, iar bruneta a spus că „orice femeie normală la cap își dorește o familie, stabilitate”, iar la acest răspuns, milionarul a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns cu „Da”.

Citește și: Ispita Cătălina, pozată goală! Blonda de la Insula iubirii a lăsat toate formele la vedere

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este și cum arată bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul. „Orice femeie normală la cap își dorește o familie”

Ispita Bianca Pop și-a ales nașii

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” Bianca Pop a confirmat informațiile și a precizat că și-a ales deja nașii.

„Este adevărat că vorbim. Da, mă curtează, așa este! E și normal să fie așa, sunt și eu o femeie singură și disponibilă! Stăteam și povesteam, el era la nașii lui, apoi a întrebat dacă vreau să fiu soția lui! Râdeam și i-am zis că nu îl cred! După am zis că da, că vedem! El a zis că ia inelul și așa s-a ajuns aici însă nu ne cunoaștem personal! Nu ne-am văzut! E carantină.

Când voi fi cerută de soție față în față, am să vin să vă spun și am să vă arăt și inelul. Oricum, dacă mă voi căsători, nași vor fi va fi Laura și Moise Olariu”, a declarat Bianca Pop, potrivit cancan.ro.

Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu păre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x