Antena Căutare

Fosta ispită de la Insula iubirii, Nicoleta Dragne, a fost cerută în căsătorie. Ce a povestit aceasta pe rețelele de socializare

Nicoleta Dragne a dezvăluit faptul că în viața ei personală a existat chiar și o cerere în căsătorie care a emoționat-o foarte mult. Aceasta se pregătește să facă nuntă alături de iubitul ei.

Fosta ispită de la Insula iubirii, Nicoleta Dragne, a fost cerută în căsătorie. Ce a povestit aceasta pe rețelele de socializare Galerie
Fosta ispită de la Insula iubirii, Nicoleta Dragne, a fost cerută în căsătorie. Ce a povestit aceasta pe rețelele de socializare | Antena 1

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne, a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață. Aceasta a mărturisit faptul că deși nu a făcut anunțul în mediul online și nu „s-a lăudat”, ea a primit inelul de la partenerul ei de viață.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a dezvăluit faptul că este logodită. Ce a ținut să precizeze despre acest aspect

Nicoleta Dragne, fosta ispită a show-ului Insula Iubirii, a dezvăluit în mediul online faptul că urmează să facă nunta, deoarece a fost cerută în căsătorie și a primit și inelul. Aceasta a deschis subiectul nunții pentru că a fost întrebată în mod constant despre acest aspect al vieții sale.

Citește și: Nicoleta Dragne a născut. Fosta ispită de la Insula Iubirii a adus pe lume cel de-al doilea copil: „24 de ore de travaliu”

Sătulă de insistențele femeilor din mediul online, curioase dacă ea se va căsători sau nu în viitorul apropiat, aceasta a explicat astfel:

”Am inelul, că erați curioase de inel. Mi l-a dat, stați liniștite. Nu a dat avans pentru el, l-a plătit cu totul și mi l-a și dat. O să îl și port dacă vreți să vedeți cum arată. L-am purtat, dar n-ați fost voi pe fază pe story să va pice fisa”, a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicoleta Dragne a adus pe lume cel de-al doilea copil. A devenit mămica unui băiețel

Nicoleta Dragne a împărtășit marea veste și cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde aceasta a publicat totodată și prima imagine cu micuțul. În fotografia cu pricina, se poate observa cum proaspăta mămică își ține de mânuță bebelușul.

După un travaliu lung, care a durat 24 de ore, după cum chiar ea a mărturisit, Nicoleta Dragne a devenit, pentru a doua oară, mămică de băiețel. Pe paginile de socializare, fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit cum a decurs momentul nașterii. Aceasta a adus pe lume un bebeluș de 3980g și 56 cm, perfect sănătos.

Citește și: Cât de mult a crescut fiul Nicoletei Dragne. Fosta ispită de la Insula Iubirii se mândrește cu un băiețel care îi seamănă izbitor

Nicoleta Dragne dezvăluia înainte de marele moment că cea de-a doua sarcină a venit la pachet și cu câteva probleme. Perioada în care a fost gravidă nu a fost una deloc ușoară, vedeta mărturisind că s-a confruntat cu câteva situații neplăcute.

„Am probleme cu oasele la picioare, nu pot să mai merg, asta e singura problemă. Nu pot să stau în fund, dacă stau întinsă mă doare și întinsă, medicii spun că se pregătește corpul pentru naștere, dar așa ceva n-am avut la prima sarcină. Dacă nu te-ai mai lovit de asta nu știi ce să faci”, spunea Nicoleta Dragne la finalul anului trecut, pentru Spynews.ro.

Din fericire, sarcina nu a evoluat cu probleme, iar nașterea a decurs la fel de normal. Nicoleta mai are un băiețel din relația anterioară, iar în prezent îi va aduce băiețelului ei acasă și un frățior.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x