Antena Căutare

Cât de mult a crescut fiul Nicoletei Dragne. Fosta ispită de la Insula Iubirii se mândrește cu un băiețel care îi seamănă izbitor

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este o mămică fericită și împlinită. Aceasta se mândrește cu un fiul care îi seamănă izbitor. Hai să vezi cât de mult a crescut băiețelul său Vladimir.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este o mămică fericită și împlinită

Antena 1

Nicoleta Dragne trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei! Fosta ispită de la Insula Iubirii radiază de fericire de când și-a adus pe lume fiul în urmă cu mai bine de doi ani. Mai mult decât atât, aceasta a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară, fapt care o face și mai bucuroasă.

Superba blondină făcea furori cu frumusețea sa în Thailanda, însă a decis să se retragă de pe micile ecrane ale telespectatorilor de când a aflat că este însărcinată cu primul său copil. Tânăra a hotărât să lase deoparte cariera în televiziune și să se concentreze asupra sarcinii.

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, se pregătește să devină din nou mamă. A aflat dacă e băiețel sau fetiță

Venirea pe lumea a lui Vladimir a fost o adevărată bucurie pentru fosta ispită de la Insula Iubirii. Aceasta a trăit intens fiecare moment petrecut alături de fiul său în ultimii doi ani, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Cum arată acum fiul Nicoletei Dragne

Viața de mămică este una solicitantă pentru Nicoleta Dragne, motiv pentru care postările sale din mediul online sunt din ce în ce mai rare. De altfel, și cariera îi ocupă o mare parte a timpului fostei ispite de la Insula Iubirii.

Deși este destul de ocupată, superba blondină nu ezită să își mai surprinsă comunitatea de prieteni de pe Instagram cu câte o imagine. Cele mai apreciate fotografii ale acesteia sunt cele în care apare fiul său, semn că micuțul cucerește rapid simpatia prietenilor virtuali cu frumusețea sa.

În luna august a acestui an, Vladimir a împlinit 2 ani. Mama lui nu a ezitat să-i transmită un mesaj emoționant fiului său.

Citește și: Cum arată acum fiica Teodorei Marcu și a lui Alex. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a publicat o poză înduioșătoare cu micuța

„Timpul trece, iubirea crește ❤️”, a scris fosta ispită de la Insula Iubirii vizibil emoționată și mândră.

Un lucru este evident, fiul său seamănă izbitor cu ea. Se pare că micuțul a moștenit de la mama lui frumoasele trăsături ale feței, în mod special culoarea părului și culoarea ochilor.

Vladimir reușește să facă furori cu frumusețea lui pe rețelele sociale. Pozele cu băiețelul strâng o mulțime de like-uri și de complimente din partea prietenilor virtuali.

„Vai, leșin de dragul lui! Atât de dulce e Vladi”, „Copia ta fidel, e tras la xerox!”, „Ce frumos e! Să vă trăiască”, „Dulceață de copil!” sau „Ce frumoși sunteți”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online de la postările Nicoletei Dragne cu fiul său.

Din postările fostei ispite de la Insula Iubirii se poate observa faptul că aceasta are o relație foarte specială cu băiețelul ei. Cei doi petrec multe momente frumoase împreună, consolidând relația de mamă-fiu.

Cum arată acum fiica Teodorei Marcu și a lui Alex. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a publicat o poză înduioșătoare...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x