Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Hamude Kilani de la „Insula Iubirii” a dat lovitura! Se iubește cu o bombă sexi! A pozat aproape dezbrăcată! Imagini incendiare! „Suntem suflete pereche” – Foto

Hamude Kilani, fost concurent la „Insula Iubirii”, a dat lovitura. Tânărul se iubește cu o bombă sexi, despre care spune că este „sufletul lui pereche”.

Hamude Kilani de la „Insula Iubirii” și iubita lui, Alice.

„Sufletele pereche au nevoie doar de o privire, de trei secunde, ca să se recunoască. Mi s-a întâmplat asta când mă așteptam mai puțin”, a scris Hamude Kilani în sescrierea unei fotografii în care apare alături de bomba sexi care i-a devenit iubită.

Femeia inimii lui, Alice, este o brunetă focoasă, make-up artist și hairstylist, pasionată de artă, sculptură, pictură, chitară, scriitură și vânzări, din ceea ce reiese din contul ei de pe o platformă de socializare, unde specifică și că trăiește în Viena.

Hamude Kilani a venit la „Insula iubirii” alături de iubita sa de atunci, Loredana. Totuși, povestea s-a sfârșit într-un mod neașteptat. Oricât de mult a iubit-o concurentul din cel de-al doilea sezon al emisiunii, se pare că Loredana a ales să cadă pradă ispitei.

La scurt timp după marea confruntare a faptelor și a sentimentelor, cei doi s-au despărțit.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini cu Alice, iubita lui Hamude Kilani de la „Insula Iubirii”.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro