Insula Iubirii

Surpriză uriașă! Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii” nu au divorțat: ”Mai avem lucruri de lămurit!”

 

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, a făcut mărturisiri neașteptate despre divorțul de Bogdan și a dezvăluit că lucrurile nu s-au încheiat între ei. 

Invitată în cadrul emisinii ”Agenția Vip”, Hannelore a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Bogdan, ea mărturisind că acesta nu s-a finalizat încă. 

Hannelore de la „Insula iubirii” îl pune la zid pe Andi! Se schimbă complet situația

”Mai avem câteva lucruri de lămurit. Durează. Este un proces mai lung. Actele sunt în derulare. Sunt lucruri care mai trebuiesc clarificare. E un proces mai lung divorţul. Durează cam o lună. De împăcare cu siguranţă nu ne vom mai împăca. A durat ceva. A durat din cauza resentimentele şi părerilor de rău. Era greu de acceptat. Am ajuns la concluzia să mergem la notar, dar au fost alte priorităţi… cum ar fi jobul pe care îl am. Treaba asta este irelevantă”, a mărturisit Hannelore, la „Agenţia VIP”. 

Hannelore de la Insula iubirii, prima apariție după divorț: ”Pe insulă am trăit emoții pe care nu le-am mai cunoscut. Nu a fost nimic montat”

Hannelore și Bogdan Ionescu au participat la ”Insula Iubirii”, unde și-au testat iubirea. După experiența din Thailanda, cei doi și-au mai acordat o șansă și, mai mult de atât, s-au și căsătorit. La scurt timp, însă, cei doi s-au despărțit, ruptura dintre ei fiind definitivă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE