Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Surpriză uriașă! Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii” nu au divorțat: ”Mai avem lucruri de lămurit!”

 

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, a făcut mărturisiri neașteptate despre divorțul de Bogdan și a dezvăluit că lucrurile nu s-au încheiat între ei. 

Invitată în cadrul emisinii ”Agenția Vip”, Hannelore a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Bogdan, ea mărturisind că acesta nu s-a finalizat încă. 

Hannelore de la „Insula iubirii” îl pune la zid pe Andi! Se schimbă complet situația

”Mai avem câteva lucruri de lămurit. Durează. Este un proces mai lung. Actele sunt în derulare. Sunt lucruri care mai trebuiesc clarificare. E un proces mai lung divorţul. Durează cam o lună. De împăcare cu siguranţă nu ne vom mai împăca. A durat ceva. A durat din cauza resentimentele şi părerilor de rău. Era greu de acceptat. Am ajuns la concluzia să mergem la notar, dar au fost alte priorităţi… cum ar fi jobul pe care îl am. Treaba asta este irelevantă”, a mărturisit Hannelore, la „Agenţia VIP”. 

Hannelore de la Insula iubirii, prima apariție după divorț: ”Pe insulă am trăit emoții pe care nu le-am mai cunoscut. Nu a fost nimic montat”

Hannelore și Bogdan Ionescu au participat la ”Insula Iubirii”, unde și-au testat iubirea. După experiența din Thailanda, cei doi și-au mai acordat o șansă și, mai mult de atât, s-au și căsătorit. La scurt timp, însă, cei doi s-au despărțit, ruptura dintre ei fiind definitivă. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe