Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Hannelore Ulrich de la „Insula Iubirii” a încins spiritele pe internet! A pozat aproape goală, după ce și-a pus silicoane! Imagini incendiare! Foto

Hannelore Ulrich, fostă concurentă la Insula Iubirii, a pozat aproape goală la plajă, în Palma de Mallorca, etalându-și silueta de invidiat, după ce și-a pus silicoane.

Hannelore Ulrich, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a pozat aproape goală la plajă, în Palma de Mallorca, etalându-și silueta de invidiat, după ce și-a pus silicoane.

„O viață nouă”, „Un nou început”, „Un sentiment nou”, a scris Hannelore Ulrich în descrierea unei fotografii pe care a făcut-o pe plajă, în sotum de baie.

Vineri, Hannelore Ulrich, fostă concurentă la „Insula Iubirii", a spus adevărul despre relația ei cu Bogdan Ionescu și a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat.

Ea a mai spus, la „Agenția VIP”, că își dorește să aibă o viață „frumoasă, liniștită, bogată, o familie”.

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” au plecat împreună din Thailanda, iar când au ajuns în România, cei doi au făcut nunta. Căsătoria lor nu a durat foarte mult, pentru că cei doi au decis ca este mai bine ca fiecare să o ia pe drumul său.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube