Antena Căutare

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1! Fosta concurentă Hannelore Ulrich și-a făcut un selfie și toată lumea a putut descoperi ce schimbare radicală și-a făcut aceasta.

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii”, schimbare de look Galerie
Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii”, schimbare de look

Hannelore Ulrich, blonda care l-a făcut pe Andi să sufere cu jocul său amoros de la „Insula iubirii”, și-a făcut o schimbare neașteptată de look și i-a uimit pe toți.

Pentru cei care nu își amintesc, Hannelore Ulrich a decis să participe în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” împreună cu partenerul său de atunci, pe nume Bogdan Ionescu. Cei doi au decis să dea testul iubirii în Thailanda și să demonstreze că o relație fericită și extrem de bine sudată. Aceștia au pozat încă din primele secunde în cuplul perfect, pentru care nu există o ispită suficient de puternică, dar nu a mai durat mult și timpul a demonstrat cu totul și cu totul altceva.

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii”, schimbare radicală de look

Zâmbitori, cei doi au dezvăluit că au decis să participe la „Insula iubirii” înainte de-a se căsători, pentru a se convinge încă o dată de faptul că formează un cuplu perfect. Totuși, odată ajunși pe insule, în preajma ispitelor, cei doi au început să dezvăluie detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

citește și: Cum arată azi Bogdan Ionescu de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale

Am aflat de la Bogdan Ionescu faptul că nu este chiar atât de fericit precum pozează și că, de fapt, Hannelore Ulrich este și ea la fel de nemulțumită de relație. În timp ce ea își dorea să se mărite, el visa mai degrabă la o relație puternică, bazată pe încredere și lipsită de gelozii inutile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După doar câteva zile, Hannelore Ulrich s-a declarat dezamăgită de comportamentul lui Bogdan Ionescu la „Insula iubirii” și a început să petreacă mai mult timp în compania ispitei masculine Andi. Între cei doi au existat numeroase flirturi, tachinări și momente de apropiere și mulți dintre fani au fost ferm convinși că cei doi vor forma un cuplu.

citește și: Geanina de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Cum arată azi soția lui Costas, la un an după ce a născut

Totuși, povestea s-a schimbat radical atunci când Hannelore Ulrich a ajuns față în față cu Bogdan Ionescu, iubitul său de atunci, la ceremonia focului de la „Insula iubirii”. Blonda a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a nega apropierea de ispita masculină Andi, totul ca să obțină iertarea partenerului său.

Atunci a avut loc cea mai lungă ceremonie a focului din istoria emisiunii „Insula iubirii”. Reveniți în țară, cei doi s-au căsătorit, dar căsnicia lor a fost sortită eșecului mai devreme decât se aștepta oricine.

După divorț, Hannelore Ulrich a fost mult mai discretă cu viața sa personală. De curând, fosta concurentă de la „Insula iubirii” a postat o fotografie pe pagina sa oficială de Instagram și fanii au fost uimiți de schimbarea radicală de look pe care aceasta și-a făcut-o.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x