Antena Căutare

Imagini de la nunta Cristinei și a lui Andrei de la Insula Iubirii. Cum au arătat în urmă cu 7 ani la cununia religioasă

În urmă cu 10 ani, Cristina și Andrei deveneau un întreg. După cununia civilă din cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, cei doi alegeau să aibă și o nuntă televizată.

Galerie
În urmă cu 10 ani, Cristina și Andrei deveneau un întreg. După cununia civilă din cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, cei doi alegeau să aibă și o nuntă televizată. | Antena 1

Astfel, participau la emisiunea Nuntă cu scântei de la Antena 1. Se întâmpla în urmă cu șapte ani. În august 2017, petrecerea era transmisă pe canalul de televiziune pe care e difuzată și Insula Iubirii.

Imagini de la nunta Cristinei și a lui Andrei de la Insula Iubirii. Întregul eveniment a fost televizat

Ajutați de mamele lor, Cristina și Andrei au avut parte de un eveniment frumos, de care s-au bucurat din plin alături de cei dragi.

Cu toate acestea, tensiunile nu au fost nelipsite între cei doi soți, precum și între soacre, după cum se poate observa în clipurile din galeria foto.

La nuntă, Cristina a îmbrăcat o rochie bogată, tip prințesă, cu decolteu adânc, pe când Andrei a optat pentru un costum clasic, cu cămașă albă, fără să adauge cravată sau papion.

În timp ce mireasa a ales un machiaj glam, cu nuanțe de negru și sclipici, precum și un coc accesorizat cu o diademă, mirele și-a stilizat simplu podoaba capilară.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

La vremea respectivă, concurenta de la Insula Iubirii era blondă, avea părul foarte lung. De cealaltă parte, Andrei purta o frizură diferită și nu era atât de pasionat de sport ca în prezent.

Cum evenimentul a fost organizat pe grabă, cei doi nu au avut timp să pregătească un dans pentru valsul mirilor, așa că au improvizat. Cristina a rămas surprinsă de abilitățile de dansator ale lui Andrei, care i-au pus în pericol coafura, dar și ținuta.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Diandra, mesaj cu subînțeles pentru cei care stau în relații toxice. Ce a spus în onli... Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Noul cuplu venit la Insula Iubrii a adus un val uriaș de îngrijorare în vila băie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x