Antena Căutare

Insula Iubirii, 10 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat un nou date. Decizia Dariei Cuflic l-a enervat pe Răzvan Kovacs. Ce a făcut

În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan și-a făcut apariția și a dat o veste surprinzătoare pentru concurenți. Răzvan Kovacs a avut un gest ce i-a uimit pe toți cei prezenți.

Colaj cu Daria Cuflic, Răzvan Kovacs și Radu Vâlcan la Insula Iubirii Galerie
În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan și-a făcut apariția și a dat o veste surprinzătoare pentru concurenți | Antena 1

Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila concurenților și a anunțat ce surprize a pregătit pentru ziua respectivă.. Veste l-a făcut pe Răzvan Kovacs să răbufnească și să aibă o reacție neașteptată, iar camerele de filmare au surprins totul, la Insula Iubirii sezonul 7.

Radu Vâlcan a dat o veste neașteptată concurenților. Răzvan Kovacs a răbufnit și a avut o reacție ce i-a mirat pe mulți, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

De data aceasta, zâmbetele concurenților au dispărut rapid de pe chipurile lor atunci când au aflat ce li s-a pregătit în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1. Înainte de veste, Bianca Giurcă și-a deschis sufletul în fața Emei Oprișan.

„Dragilor, veți avea parte de o nouă întâlnire, de un nou date în doi, însă de data aceasta fetele vor fi cele care vor alege, care vor face această alegere. Deci pe voi v-am scăpat”, a anunțat Radu Vâlcan.

„Radu mereu vine cu surprize, niciodată nu poți să intuiești cu ce surprize vine Radu”, a zis ispita Denisia.

Citește și: Ce bolid de lux conduce Daria Cuflic la doar 25 de ani. Ispita de la Insula Iubirii duce o viață lipsită de griji

„Cea de-a doua alegere a fetelor a fost foarte neplăcută pentru mine. Motivul a fost fata care m-a ales”, a zis Răvan Kovacs, la testimonial.

Ispitele s-au retras ca să discute și să decidă cine vrea să iasă la date și cu cine. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și i-a surprins pe toți cei prezenți.

Ispitele s-au întors și au anunțat că la date vor merge Livia, Roxana, Oana, Simona și Denisia. Acesta a fost momentul în care, văzând că Daria nu se află printre ele, Răzvan Kovacs nu și-a mai puttu ascunde reacțiile și a făcut un gest nepotrivit față de ispită.

„Am avut și o reacție de moment, știți că eu sunt mai neprevăzător. M-a supărat cumva faptul că Daria și-a cedat locul”, a zis Răzvan despre gestul ce a fost cenzurat.

„Am luat decizia asta mai mult pentru mine”, a explicat Daria la testimonial.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise. Ce a răspuns

Livia a ales să meargă la date cu Răzvan, Roxana l-a ales pe Iulian, iar Oana a vrut să meargă la întâlnire cu Marius Moise. Denisia a mers cu Marius Budin, în timp ce Simona a ales să meargă cu Bogdan. Când Bogdan a cedat scaunul ispitei, ceilalți băieți au decis să îi urmeze exemplul, mai puțin Răzvan.

„Dar la ea am simțit nevoia să protestez”, a zis Răzvan Kovacs, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„Astăzim ai am o surpriză pentru voi: vreau să menținem acest tonus, așa că puțin mai târziu o să vă bucurați de o surpriză”, a anunțat Radu Vâlcan.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 10 august 2023. Marius Moise i-a făcut o observație neașteptată Oanei Monea. Ce l-a întrebat Bianca pe A... Insula Iubirii, 10 august 2023. Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Ce reacție a avut Alin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x