Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise. Ce a răspuns

Bianca Giurcă, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii care a venit să își testeze relația cu Marius Moise, a dezvăluit ce asemănare există între iubitul ei și Alin Simoiu, ispita alături de care a avut gesturi de apropiere pe Insulă. Iată ce a răspuns șatena!

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise. Ce a răspuns Galerie
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise. Ce a răspuns | Antena 1

Bianca Giurcă a devenit foarte activă pe rețelele de socializare odată cu apariția ei pe micile ecrane, în cadrul celui mai dur test de fidelitate de la Antena 1.

Iar de când s-a înfiripat legătura dintre ea și ispita Alin Simoiu, fanii show-ului au devenit și mai curioși să afle detalii despre viața ei amoroasă. Iată cum a răspuns concurenta atunci când a fost întrebată de către un internaut dacă Alin Simoiu se aseamănă în vreo privință cu Marius Moise!

Citește și: Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe joburi

Cum a răspuns Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, atunci când a fost întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise

Bianca Giurcă a lansat o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory.

Pentru că prietenii virtuali sunt curioși să afle despre legătura cu Alin Simoiu, dar și ce anume a atras-o la ispita masculină, concurenta a primit întrebarea dacă există vreo asemănare între acesta din urmă și Marius Moise.

În timp ce se filma dansând, Bianca Giurcă a oferit un răspuns cu subînțeles, în care a dat de înțeles că nici ispita masculină și nici cel alături de care a venit să își testeze relația nu poate ține pasul cu spiritul ei petrecăreț.

„Amândoi bătrânache. Niciunul dintre ei nu era pus pe petrecere așa cum sunt eu.”, a răspuns Bianca Giurcă pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory.

Citește și: Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta s-a pozat alături de ele

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Iulian Clonț a dezvăluit ce s-a întâmplat când a ieșit la un date cu Simona Alexuc, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a de... Bianca, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x