Antena Căutare

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Oana Monea a intrat noaptea în camera lui Marius Moise. Ce reacție a avut acesta când a văzut-o

În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Oana Monea s-a strecurat în timpul nopții în camera lui Marius Moise și acesta a avut o reacție neașteptată. Camerele de filmat au surprins totul.

Colaj cu Marius Moise și Oana Monea în cameră la Insula Iubirii Galerie
În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Oana Monea s-a strecurat în timpul nopții în camera lui Marius Moise și acesta a avut o reacție neașteptată | Antena 1

Situație neașteptată în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ispita Oana Monea a observat faptul că Marius Moise lipsește de la petrecere, așa că s-a dus în camera lui, ca să vadă ce face. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Ispita Oana Monea a intrat noaptea în camera lui Marius Moise și acesta a avut o reacție neașteptată, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

După ședința foto la care a mers cu ispita Deni Mariș, iubitul Biancăi Giurcă s-a retras în camera lui.

„Eu am fost foarte deschisă către ceva mai mult cu el. Dar în momentul în care am început să îi sesizez defectele, și defectul cel mare e că îi plac femeile mai mult decât e normal, cred eu, atunci îmi fac rolul de ispită în speranța că îi faac Biancăi un bine și o să vadă și o să înțeleagă cum stau lucrurile”, a zis Oana Monea la testimonial.

Citește și: Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

Încet, aceasta s-a strecurat noaptea în camera lui Marius Moise și s-a așezat pe patul lui. Surprins, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 a avut o reacție neașteptată.

„Chestia asta nu prea mi-a plăcut, nu mă așteptam așa de la Oana, chiar dacă noi...Eu am fost foarte deschis față de ea. Am încercat să ies cât mai repede din cameră, adică să ieșim amândoi. Putem discuta și în altă parte și nu suntem încă în momentul în care să petrecem timp în cameră la mine. Nu văd rostul, deocamdată”, a zis el la testimonial.

Ulterior, acesta a discutat cu ispita Oana Monea și a făcut o mărturisire ce a surprins-o pe ispită.

Citește și: Ce studii are Oana Monea, de fapt, și cum a ajuns să fie patroană de salon: “Am făcut totul pe forțele proprii”

„Îmi doresc să văd dacă pot să simt mai mult decât o simplă atracție pentru cineva. Chestia asta chiar îmi doresc să văd. Dacă pot să simt niște lucruri atunci înseamnă că la mine în relație nu sunt în regulă anumite lucruri”, a fost confesiunea pe care a făcut-o Marius Moise în dialogul cu Oana Monea.

„Dacă te simți mai mult atras de unde din fete...”, a fost replica ispitei.

„Nu pot să renunț la o relație doar pentru că te simți atras. Adică atras fizic mă simt de voi cu care am ieșit până acum. Dar m-aș vedea renunțând la relație dacă aș simți ceva mai mult, adică să fie ceva destul de puternic, atunci m-aș vedea. Așa...O relație e o relație, mai ales dacă e o persoană care vrea ceva cu tine și te acceptă cu anumite greșeli”, a continuat concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Claudia Florescu a fost enervată de gesturile ispitei Daniel Mihai. Ce a făcut... Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Radu Vâlcan a apărut la vila fetelor, după ce s-a aprins flacăra ispitei. Ce a aflat Ema ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x