Antena Căutare

Ce studii are Oana Monea, de fapt, și cum a ajuns să fie patroană de salon: “Am făcut totul pe forțele proprii”

Oana Monea, tânăra antreprenoare care face furori la Insula Iubirii, se bucură să fie la cârma unei afaceri înfloritoare pe care a construit-o, după cum spune ea, pe propriile forțe. Mai mult decât atât, ea a studiat mult pentru a se pregăti cât mai bine.

colaj foto cu oana monea, ispita de la insula iubirii sezonul 7 2023, imbracata in costum de baie roz Galerie
Oana Monea dă dovadă de o charismă aparte în fața ecranelor și e lense de înțeles că nu este străină de lumea televiziunii. | Insula Iubirii

Oana Monea dă dovadă de o charismă aparte în fața ecranelor și e lense de înțeles că nu este străină de lumea televiziunii. Pregătirea sa profesională se extinde dincolo de antreprenoriat.

Oana Monea spune că tot ce are acum a construit prin propriile forțe și că se întreține singură de când a terminat liceul. Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii 2023, a devenit cunoscută publicului prin participarea sa în sezonul 6 Insula Iubirii, de atunci se bucură de notorietate și de aprecierea oamenilor. Ea face parte din cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 7.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Citește și: Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

Ce studii are Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Facultatea pe care a absolvit-o a ajutat-o să înțeleagă mult mai bine lumea televiziunii

Ce studii are Oana Monea. Oana Monea nu s-a ferit să recunoască faptul că de mică a știut să își suflece mânecile să muncească pentru a-și vedea visul împlinit. În prezent este antreprenoare și conduce un salon de înfrumusețare, însă nu a lăsat studiile la o parte.

Oana Monea a absolvit Facultatea de Științe ale Comunicării și Jurnalism, acolo unde a învățat tainele comunicării și ale televiziunii deopotrivă.

În vârstă de 33 de ani, Oana Monea a reușit să-și construiască propria afacere, un salon de înfrumusețare exclusiv feminin, unde oferă servicii, dar și cursuri specializate în domeniu pentru tinerele care vor să învețe meserie. Totodată deține și un magazin online, spune ea.

Participarea din sezonul trecut i-a adus Oanei Monea multe satisfactii. Ispita spune ca oriunde merge, lumea o recunoaște și o felicită. Totodată, simte că cei care au vazut-o, o apreciază și o admiră. Oana Monea se considera cea mai iubita ispită de anul trecut, asta după o statistică pe care a făcut-o cu privire la numarul de like-uri și urmariri pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu o prezență debordantă și o finețe care poate dezarma orice mascul alfa, ispita feminină Oana Monea este pregătită să intre într-un nou joc al seducției și să pătrundă în mintea bărbaților care au venit special să-și testeze rezistența în fața ispitelor, în vreme ce, pe o altă insulă, jumătatea lor feminină este supusă aceluiași test.

Ce zodie este ispita Oana Monea, de la Insula Iubirii sezonul 7

Ispita Oana Monea este zodia SCORPION, zodie de apă. Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă se atașează foarte greu de cineva. Scorpionii nu se îndrăgostesc la prima vedere decât dacă le șoptește intuiția că au găsit partenerul ideal pe viață. Sunt pline de entuziasm, mister și sexualitate.

Citește și: Cum arată Oana Monea când renunță la hainele sexy. Imagini neașteptate cu ispita de la Insula Iubirii din viața de zi cu zi

În premieră la Insula Iubirii, flacăra ispitei s-a aprins la doar 4 zile de când au ajuns pe insulă... Detaliul neștiut despre ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii. Ce a dezvăluit un fost coleg de liceu despre trecutul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x