Antena Căutare

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic, imagini fierbinți la ședința foto. Ce și-au spus

Răzvan Kovacs și Daria Cuflic s-au apropiat și mai mult și au fost protagoniștii unor imagini fierbinți la ședința foto, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Daria Cuflic la Insula Iubirii în timpul unei ședințe foto Galerie
Răzvan Kovacs și Daria Cuflic s-au apropiat și mai mult și au fost protagoniștii unor imagini fierbinți la ședința foto, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenți, fiindcă atât concurenții, cât și ispitele s-au machiat pentru o ședință foto cu totul și cu totul specială. În fața aparatului de fotografiat, tânărul și-a dat frâu liber sentimentelor și și-a arătat atracția pentru ispită.

Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic, imagini fierbinți la ședința foto, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 13 iulie 2023

Încă de la primele ore ale dimineții, Răzvan Kovacs și Daria Cuflic s-au tachinat și au părut că se apropie unul de celălalt prin mici jocuri cu tentă senzuală.

Zâmbitoare și gata mereu să îi răspundă provocărilor, Daria a părut că este decisă să îl despartă pe Răzvan Kovacs de iubita lui, Ema Oprișan. În cadrul unui testimonial, tânăra a spus despre Ema că, cel mai probabil, având în vedere că este o mamă care are grijă de un copil, nu are timp de jocuri senzuale cu Răzvan, motiv pentru care aceasta este arma cu care vrea să „joace” pentru a cuceri inima tânărului și pentru a-i despărți pe cei doi.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă

Răzvan nu s-a lăsat mai prejos și a dat curs acestor mici tachinări și provocări îndrăznețe.

„Nu îl văd niciodată pe Răzvan rezervat. Îi place orice rol, îi place orice atenție. Este fericit să fie acolo”, a zis ispita la testimonial, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Apoi, concurneții s-au urcat în mașini și au pornit spre o locație de vis, acolo unde trebuie să facă o ședință foto tematică. Pe drum, Răzvan i-a făcut Dariei o confesiune neașteptată: „Am o presimțire că tu mă vei despărți de Ema”.

Citește și: Ce bolid de lux conduce Daria Cuflic la doar 25 de ani. Ispita de la Insula Iubirii duce o viață lipsită de griji

La un moment dat, Răzvan a părut că a devenit gelos și, crezând că nu se mai filmează, s-a certat cu Daria Cuflic, care a spus că inima ei e împărțită între el și Marius.

Totuși, cei doi au părut că s-au împăcat rapid și că au trecut peste discuția lor tensionată.

Ședința foto a început și cei doi au părut că se distrează de minune.

„Corpul ăsta de zeu, abia așteptam corpul de zeu”, a fost complimentul Dariei pentru el.

Au râs, s-au atins, s-au tachinat și au fost protagoniștii unor imagini fierbinți, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă... Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Claudia Florescu a fost enervată de gesturile ispitei Daniel Mihai. Ce a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x