Antena Căutare

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă

În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii, ispita Alin s-a apropiat mai mult de Bianca și totul a fost surprins de camerele de filmat.

Colaj cu Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu în ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii, ispita Alin s-a apropiat mai mult de Bianca și totul a fost surprins de camerele de filmat. | Antena 1

După ce s-au întors de la bonfire, băieții s-au întors la vilă și au stat fe vorbă cu ispitele, dezvăluindu-le ce imagini au văzut la ceremonia focului. Între timp, la vila fetelor, Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă. Camerele au surprins schimbul de replici dintre cei doi.

Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu în timpul unei plimbări pe plajă, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 13 iulie 2023

În ediția trecută, concurenții au putut vedea imagini cu partenerelor lor și apoi au revenit la vilă, aoclo unde ispitele așteptau curioase să afle ce s-a întâmplat. Marius Moise i-a devăluit Oanei Monea faptul că anumite detalii descoperit în filmări l-au făcut să creadă că iubita lui, Bianca Giurcă, e mai retrasă și în acest mod nu dă testul insulei în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Cum arăta Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 3 ani. Puțini au recunoscut-o

Camerele au surprins și un dialog surprinzător între Răzvan Kovacs și ispita Roxana Rapailă, totul în timp ce iubita concurentului, Ema Oprișan, a fost cuprinsă de regrete, lacrimi și temeri. Într-o confesiune sinceră pentru Claudia, aceasta a dezvăluit că a simțit că cea mai mare durere a vieții ei a fost când Răzvan a plecat.

Între timp, la vila fetelor a fost o petrecere cu muzică și dans. La un moment dat, Bianca a părut că se apropie mai mult de ispita Alin Simoiu.

„Ce părere ai despre alegerile de ieri de la date? Am simțit nevoia să-l aleg pe Matei pentru că există așa un fel de întrebare legată de el, nu pentru mine, pentru...Îmi pare așa că se pune o presiune vizavi de mine și el și nu e...Nu simt că e...Și vreau să se înțeleagă că nu e, și că nu mă ascuns de el, înțelegi? Pare că mă ascund de el, dar nu mă ascund”, a fost confesiunea făcută de Bianca.

„La un moment dat când au fost eliminările, sincer, am avut puțin emoții. Pentru că nu am știut ce ți-am transmis ieri”, a zis Alin către concurentă.

Citește și: Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont

„Bianca e o fată atrăgătoare, are trăsături frumoase. Are mult mai multe calități, dar nu are cine să lucreze la ele și nu are cui să le arate. E o femeie frumoasă”, a zis Alin la testimonial.

„Alin nu mă presează, nu mă tachinează, mă încurajează. Mi se pare că e super om cu mine”, a zis la testimonial Bianca.

Cei doi au fost apropiați nu doar la petrecere, atunci când și-au explicat unele lucruri, ci și mai târziu, atunci când au ales să se plimbe pe plajă și să discute.

„Am reușit s-o facă să se simtă mai bine, mai relaxată, mai puțin încordată”, a zis Alin.

Încercând să îi explice că îi apreciază naturalețea, ispita a făcut o comparație între ea și Claudia, iar Bianca a reacționat imediat: „Shh, că se filmează!”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Flacăra ispitei se aprinde din nou pe Insula Iubirii. O ispită face cea mai îndrăzneaţă propunere: „Vreau să ajung în pa... Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic, imagini fierbinți la ședința foto. Ce și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x