Antena Căutare

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Bianca Giurcă și Ema Oprișan s-au certat și și-au aruncat replici acide. Ce și-au reproșat

După bonfire, Ema Oprișan și Bianca Giurcă s-au certat și și-au aruncat replici acide. Camerele de filmat au surprins totul, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Bianca Giurcă și Ema Oprișan în timp ce se cearta la Insula Iubirii Galerie
După bonfire, Ema Oprișan și Bianca Giurcă s-au certat și și-au aruncat replici acide | Antena 1

Întâlnirea cu Radu Vâlcan la ceremonia focului a amplificat din plin temerile concurentelor și n-a mai durat mult până ce tensiunile să scoată la iveală detalii importante. Între Bianca Giurcă și Ema Oprișan a izbucnit chiar o ceară și cele două și-au aruncat replici acide.

Bianca Giurcă și Ema Oprișan s-au certat și și-au aruncat replici acide în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 14 iulie 2023

Concurentele au mers la o ceremonie a focului unde Radu Vâlcan a arătat imagini cu partenerii lor și ispitele, la ședința foto pe care au făcut-o la un date.

Supărate și îngrijorate de ceea ce au descoperit, acestea s-au întors la vilă și s-au lăsat cuprinse de gânduri.

Ema a spus că îi e dor de Răzvan, în timp ce Bianca a spus că pentru ea ceea ce a văzut la ceremonie a fost un motiv de bucurie, căci ispita aleasă n-a fost Oana Monea.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Iulian Clonț a vorbit despre accidentul ce i-a marcat viața. Ce a mărturisit

Concurentele au început să își exprime părerile și sentimentele. Totuși, n-a durat mult și tensiunile au început să atingă cote mari și astfel au început să iasă scântei.

Ema a încercat să discute despre alegerea Biancăi pentru date și n-a durat mult și cele două concurente au ajuns să compare tot felul de situații din trecut și să își arunce replici dure, acuzându-se reciproc de faptul că s-au pus în situații neplăcute, compromițătoare.

„Vreau să te înțeleg, să nu am prejudecățile mele”, a explicat Ema Oprișan.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a decis

„M-am simțit apropiată de Ema, cel mai mult. Apoi Ema spune de fațăn cu toți, cu 15.000 de camere, lucruri care mai rău mă incriminează!”, a fost replica dată de Bianca Oprișan.

Supărate, cele două nu au avut nicio reținere și au dat cărțile pe față, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 14 iulie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la bonfire. Ce a făcut Ana Maria Măriuță, fără ... Ce facultate a urmat Marius Moise de la Insula Iubirii. ”Făt frumos” e fermier, dar are studii în alt domeniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x