Antena Căutare

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Iulian Clonț a vorbit despre accidentul ce i-a marcat viața. Ce a mărturisit

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Iulian Clonț a făcut o dezvăluire halucinantă despre trecutul său și toți cei prezenți au rămas uimiți.

Colaj cu Iulian Clonț și colegii săi de emisiune la Insula Iubirii Galerie
În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Iulian Clonț a făcut o dezvăluire halucinantă despre trecutul său și toți cei prezenți au rămas uimiți | Antena 1

În timp ce concurentele se pregăteau pentru următorul bonfire, băieții jucau un joc de grup. Acesta a fost momentul în care Iulian Clonț și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune neașteptată despre trecutul său și despre accidentul care i-a marcat viața viața.

Ce a dezvăluit Iulian Clonț în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, în ediția din 14 iulie 2023. Concurentul a dat detalii despre accidentul ce i-a marcat viața

La un moment dat, în timp ce se jucau, Răzvan Kovacs l-a pus pe Iulian Clonț să recunoască dacă a condus vreodată fără permis, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat pentru toți cei prezenți.

Soțul Cristinei Rancov a făcut o confesiune ce i-a luat pe toți prin surprindere.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise

„E neplăcut ce voi povesti, adică nu cred că o să se simtă cineva foarte confortabil. Am condus și din păcate am făcut și accident. A murit o fată în acel accident, iar eu eram fără permis. S-a întâmplat acum foarte mulți ani. Dacă tot m-ați întrebat, eu v-am și răspuns. E un moment nefericit din viața mea”, a fost mărturisirea halucinantă făcută de Iulian Clonț în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 14 iulie 2023 la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a decis

„Într-adevăr, acum vreo 30 de ani a fost un accident de mașină. Eu conduceam și o fată din mașină a decedat. Asta e tot. Mă va marca pe restul vieții, nu am ce să fac. Mi-o duc așa cum am fost eu, prostănac în perioada tinereții. Mi-am învățat lecția, mi-am ispășit-o și asta e. E un regret pe care o să îl am, e cel mai mare regret pe care o să-l am în viață. Cine vrea să înțeleagă va înțelege, cine nu...N-am ce face!”, a completat apoi la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise... Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la bonfire. Ce a făcut Ana Maria Măriuță, fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x