Antena Căutare

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Concurenții au ales cu ce ispite merg la date. Ce s-a întâmplat între Daria Cuflic și Răzvan Kovacs

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și cu ispitele pentru a alege cu cine vor să meargă la următorul date, însă ceva surprinzător s-a întâmplat.

Colaj cu ispitele feminine și concurenții la Insula Iubirii Galerie
În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și cu ispitele pentru a alege cu cine vor să meargă la următorul date | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenți, căci Radu Vâlcan a pregătit o nouă întâlnire cu ispitele. Alegerile făcute au adus multe surprize, dar și replici neașteptate.

Concurenții au ales cu ce ispite vor să meargă la următorul date, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

Radu Vâlcan i-a rugat pe concurenți să aleagă cu cine își doresc să meargă la următorul date.

„Simte cineva că a legat o conexiune anume?”, a fost întrebarea pusă de Radu Vâlcan.

Roxana Rapailă a spus că cel mai se bine înțelege cu Răzvan și acest lucru a fost confirmat că

„Astăzi insula vă provoacă să testați din nou puterea atracției. Este momentul să mergeți din nou la un date, un date la care cu siguranță vă veți bucura de intimitate cu acea ispită care v-a stârnit deja interesul.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a decis

Primul care a ales a fost Iulian Clonț, care a invitat-o la date pe Simona Alexuc, în timp ce Marius Moise a decis să meargă la date cu Adriana. Răzvan Kovacs a ales să emargă la date cu Daria Cuflic.

„Răzvan, de ce ai ales-o pe ea?”, a fost întrebarea pusă de Radu Vâlcan.

„Aseară am avut și niște discuții”, a zis Răzvan, explicând că și-ar dori să petreacă mai mult timp în compania ei.

Surpriza a fost mare atunci când Bogdan a ales-o pe Oana Monea la date, lucru ce a părut să nu îi placă lui Marius Moise.

Citește și: Oana Monea a intrat noaptea în camera lui Marius Moise. Ce reacție a avut acesta când a văzut-o

„Cu siguranță voi avea foarte multe de vorbit, e genul de femeie de la care ai de învățat”, a mărturisit iubitul Claudiei Florescu.

„Bogdan este un bărbat foarte interesant”, a zis Oana Monea.

Marius a ales să meargă la date cu Lavinia, lucru ce a surprins nu doar concurențiâi, ci și pe Radu Vâlcan. După ce prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 s-a retras, Răzvan Kovacs a luat-o pe Daria la întrebări:

„Ce-a fost cu reacția asta?”, a dorit el să afle.

Între timp, Ema Oprișan nu reușește să își scoată din minte imaginile pe care le-a văzut cu iubitul său și pare că suferă din ce în ce mai mult.

„Aș pleca în secunda asta! Vreau să plec acasă, nu îmi mai găsesc locul”, a mărturisit ea, cu lacrimi în ochi, unuia dintre reporterii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a d... Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x