Antena Căutare

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și au avut un schimb acid de replici. Marius Moise a făcut o confesiune neașteptată, iar Bianca Giurcă a decis să îi faăc o mărturisire neașteptată colegei sale de cameră, Ana Maria Măriuță.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Daria Cuflic în ipostaze diferite la masă, la Insula Iubirii Galerie
În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și au avut un schimb acid de replici | Antena 1

După ce au ales cu ce ispite vor să meargă la următorul date la Insula Iubirii sezonul 7, concurenții au început să se relaxeze din nou. Acesta a fost momentul în care Marius Moise a recunoscut un detaliu surprinzător. Între Daria Cuflic și Răzvan Kovacs a avut loc un schimb acid de replici.

Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ce a dezvăluit Marius Moise despre el

În timp ce stătea la masă și discuta cu Marius Budin și cu ispita Deni Mariș, iubitul Biancăi Giurcă a surprins cu o confesiune neașteptată.

„Am avut câteva persoane la care eram abonat, mă mai uit”, a fost secretul pe care l-a recunoscut Marius Moise atât concurenților și ispitelor, cât și la testimonial.

Acesta a spus că se uită pe o celebră platformă dedicată adulților și Bianca Giurcă, iubita lui, cunoaște aceste detalii.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Ema Oprișan a făcut un gest neașteptat după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs. Ce a decis

Între timp, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și între ei a avut loc un schimb acid de replici, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„Ai zis mulțumesc, Răzvan, că mi-ai cărat bagajele de pe plajă?”, a întrebat concurentul, după ce a rămas să strângă singur prosopul și lucrurile ispitei de pe plajă.

„Mulțumesc, am văzut. Puteai să lași. Eram sigură că o să aduci, da? În primul rând. În al doilea rând am târâit asta la date în continuu”, a fost replica Dariei.

Cei doi au continuat să își arunce replici acide, însă la un moment dat, ispita a ales să se retragă din dialog: „Vedem. Hai pa!”.

Citește și: Oana Monea a intrat noaptea în camera lui Marius Moise. Ce reacție a avut acesta când a văzut-o

„Cu atitudinea asta o să mai vorbești cu pereții”, a zis Răzvan Kovacs supărat de modul în care a fost tratat.

„Ea tot vrea să se joace, dar nu îi iese, că tot ea vine și își cere scuze”, a zis tânărul la testimonial.

Ulterior, Daria Cuflic a venit să discute iar cu partenerul ei de date, în încercarea de a-i explica că „a ajuns-o oboseala din urmă” și că are nevoie de odihnă.

„Atitudinea asta mi se pare greșită. De ce nu te-ai întors?”, i-a reproșat el.

„M-a lovit somnul. Ce s-a întâmplat, a murit cineva?”, a încercat Daria să se apere, însă a fost deja prea târziu, căci iubitul Emei s-a retras și a anunțat că se duce să doarmă.

Un alt moment surprinzător din ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezoznul 8 a fost atunci când Bianca Giurcă și Ana Maria Măriuță au intrat în apa mării crezând că nu sunt auzite de camerele de filmat. Iubita lui Marius a criticat-o pe Ema pentru gesturile făcute, în timp ce Ema a spus despre Bianca, într-o discuție cu Claudia, următorul lucru: „Eu încerc să o păzesc pe ea, iar ea mă afundă”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Concurenții au ales cu ce ispite merg la date. Ce s-a întâmplat între Daria Cuflic și Răz... Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Iulian Clonț a vorbit despre accidentul ce i-a marcat viața. Ce a mărturisit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x