Antena Căutare

Insula Iubirii 2023, episodul 8. Imagini exclusive de la petrecerea în tricouri ude a ispitelor. Ce reacții au avut concurenții

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au ocazia să vadă imagini exclusive din episodul 8, când ispitele au oferit concurenților o defilare în tricouri ude.

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, ispitele au pregătit pentru concurenți o surpriză de proporții. Îmbrăcate cu niște tricouri albe, acestea au făcut senzație la piscină.

Imagini exclusive din episodul 8 al emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ispitele au făcut o defilare cu tricouri ude

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 14 iulie 2023, ispitele s-au gândit să pregătească pentru concurenți o surpriză cu totul și cu totul aparte.

„Bună seara, băieți! Voiam să vă spunem că fetele au vrut să învețe să defileze pentru voi. O să urmeze un moment de catwalk în care o să puteți să faceți un clasament cu top 3 miss tricouri ude”, a fost anunțul făcut de Deni Mariș.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic au vorbit crezând că nu sunt filmați. Ce i-a propus ispita

Apoi, rând pe rând Adriana Minea, Roxana Rapailă, Oana Monea și alte ispite au intrat în piscină și au defilat apoi sub privirile atente ale concurenților, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, din data de 14 iulie 2023.

„Le-am făcut pe plac ca să vadă ce femei suntem noi și să nu mai fie așa cocoși, fiindcă nu au de ce”, a zis Roxana Rapailă.

Citește și: Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic, imagini fierbinți la ședința foto. Ce și-au spus

„Se vedea pe ei că sunt fascinați”, a zis Deni Mariș în timp ce defilau ispitele.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi imagini exclusive din episodul 8 al emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 de la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic au vorbit crezând că nu sunt filmați. Ce i-a propus ... O concurentă de la Insula Iubirii, la un pas să renunţe la cel mai dur test de fidelitate: „Mi-am mutat inelul pe alt de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x