Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Adevărul a ieșit la iveală, la Insula iubirii! Ispita Maria a recunoscut ce plan secret are! „Eu doar m-am simțit bine...”

sCostas pare tot mai apropiat de Nicoleta și asta se vede în ședința foto fierbinte ce i-a avut protagoniști pe cei doi. Oare să fie acesta semnul unei relații serioase între cei doi?

Costas pare tot mai apropiat de Nicoleta și asta se vede în ședința foto fierbinte ce i-a avut protagoniști pe cei doi. Oare să fie acesta semnul unei relații serioase între cei doi?

Nu la fel de bine merge și chimia dintre ispita Maria și Adrian. Aceasta încearcă să fie cât mai departe de Adrian, chiar și când este nevoită să facă câteva fotografii alături de el.

Îl ignoră cât poate de mult pe cel care se presupune că îi este iubit la Insula Iubirii. Dana a mărturisit că jocul făcut de ea și de Maria o să țină până când Adrian va înțelege ceva.

„Mie tot bădăran mi se pare și un om lipsit de scrupule, de educație...Chiar nu are caracter. Orice ar spune, părerea nu mi-o schimbă. Eu doar m-am simțit bine la ședința foto, fără el”, a mărturisit ispita despre concurent, semn că între ei nu există decât o poveste încheiată.

Ce s-a întâmplat la ședința foto dintre Maria și Adrian și ce alte detalii fierbinți au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Insula iubirii!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube