Antena Căutare

Insula Iubirii, 27 iulie 2023. Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților. Ce veste neașteptată a dat

În ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților și a dat o veste complet neașteptată.

Colaj cu Radu Vâlcan și concurenții la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
În ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților și a dat o veste complet neașteptată | Antena 1

După ce s-au distrat la date-ul cu ispitele, seara a continuat cu o petrecere în stil Hawaii. În timp ce concurenții dansau și stăteau de vorbă cu ispitele, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vilă și a dat o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților și a dat o veste neașteptată concurenților, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1

Toată lumea era relaxată și se distra la petrecerea în stil Hawaii atunci când, în timpul serii, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților. Acesta a fost momentul în care toată lumea a început să se îngrijoreze, dorind să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

„Ce se întâmplă cu atâtea camere pe aici?! Sigur se întâmplă ceva”, a fost replica lui Bogdan Cîrlan, iubitul Claudiei Florescu.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum răspunde ispita Romeo valului de critici din online. Replica acidă pentru bărbații care îl judecă

Așa cum era de așteptat, emoțiile au început să își facă simțită prezența și toată lumea s-a întrebat ce urmează să se întâmple.

„Vă imaginați de ce sunt aici, în seara asta? Dacă v-ați gândit vreo secundă că e o veste proastă, nu e așa. Am venit cu câteva vești bune! Cea mai bună e cea că în seara aceasta nu o să fie o ceremonie a focului”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de Radu Vâlcan.

Dar surpriza nu s-a oprit aici, căci Radu Vâlcan a dezvăluit ce urmează: „O să fie un party, un party mai altfel, în cadrul căruia o să faceți alegerile pentru următorul date. Numai că, băieți, nu voi o să fiți cei care vor alege, ci fetele”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce au spus părinții Biancăi Giurcă despre imaginile văzute cu fiica lor la televizor. Tânăra a spus tot

Ispitele au început să zâmbească și să privească atent concurenții.

„Cine merge la date, că suntem 8 și 5 trebuie să meargă la date. A fost o bătaie între noi, cine merge la date!”, a zis Daria Cuflic.

„Aiurea. Știți că vă iubesc pe toate”, a zis Răzvan Kovacs.

După ce au stat de vorbă și au analizat situația, ispitele s-au sfătuit și au decis ce să facă. Ispitele au luat apoi ghirlande și Radu Vâlcan a anunțat faptul că florile trebuie oferite în timpul petrecerii.

Muzica a pornit și petrecerea a continuat cu dansuri și tachinări, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație... Insula Iubirii, 27 iulie 2023. Bogdan Cîrlan și ispita Livia Marinescu și-au adresat replici acide. De la ce a pornit ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x