Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce au spus părinții Biancăi Giurcă despre imaginile văzute cu fiica lor la televizor. Tânăra a spus tot

Bianca Giurcă, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a povestit în mediul online care a fost părerea părinților săi după ce a văzut imaginile cu ea de la televizor. Tânăra a dezvăluit că aceștia nu mai urmăresc emisiunea.

Colaj cu Bianca Giurcă în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii alături de Alin Simoiu Galerie
Bianca Giurcă, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a povestit în mediul online care a fost părerea părinților săi după ce a văzut imaginile cu ea de la televizor | Antena 1

Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise la de la Insula Iubirii sezonul 7, este foarte activă în mediul online unde se mândrește cu o comunitate impresionantă de fani. Odată cu întoarcerea din Thailanda, tânăra a început să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De-a lungul reality show-ului, aceasta a ezitat să ofere informații despre relația ei cu familia. Deși a mărturisit că părinții ei nu au fost de acord cu plecarea ei în Thailanda, puțini sunt cei care știu ce reacție au avut aceștia când și-au văzut fiica la televizor.

Citește și: Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe joburi

De curând, Bianca Giurcă s-a decis să vorbească despre ce au spus tatăl și mama ei după ce au vizionat edițiile cu ea de la Insula Iubirii sezonul 7. Mai mult, aceasta a susținut că părinții săi nu mai urmăresc emisiunea.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, despre reacția părinților săi după ce au vizionat imaginile cu ea și Marius Moise de la televizor

Întrebată dacă persoanele dragi au fost „afectate” de imaginile pe care le-au văzut cu ea și iubitul ei pe micile ecrane, Bianca Giurcă a avut un răspuns sincer și direct. În plus, aceasta a susținut din nou că părinții săi nu au primit prea bine vestea că urmează să plece în Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Un incident a tulburat liniștea în vila fetelor. Ce s-a petrecut între Bianca Giurcă și Alin Simoiu

„Da...Mami nu se mai uită la emisiune, a zis că o face cu inima :)). Una dintre surori, la fel, nu se uită, alta analizează pe AntenaPLAY fiecare detaliu. Tati, la fel ca și mami, nu se uită. Mătușile și neamurile mă sună să îmi explice ei ce și cum... Familia mea nu voia să particip și nici nu e mulțumită că am făcut lucrurile de capul meu”, a mărturisit ea pe contul de Instagram.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe jobur... Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Discuție aprinsă între Bogdan Cîrlan și ispita Roxana, în casa băieților. Ce nu s-a văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x