Antena Căutare

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au sărutat în dormitor

Răzvan Kovacs și Daria Cuflic și-au dat frâu liber sentimentelor în dormitor și camerele de filmat au surprins totul, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Daria Cuflic la Insula Iubirii în ipostaze diferite în dormitor sărutându-se Galerie
Răzvan Kovacs și Daria Cuflic și-au dat frâu liber sentimentelor în dormitor și camerele de filmat au surprins totul, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Încă din ediția trecută, ceremonia focului a adus o schimbare majoră în viața lui Răzvan Kovacs. Concurentul a ales să încheie relația cu Ema Oprișan și nu a durat mult până ce a ajuns să aibă parte de momente pasionale în dormitor alături de ispita Daria Cuflic.

Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au sărutat în dormitor, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

În ediția anterioară a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a fost la o ceremonie a focului și, după ce a văzut câteva imagini cu Ema Oprișan, a anunțat faptul că se desparte de iubita lui. Se pare însă că aceasta luase decizia înaintea lui.

Revenit la vilă, tânărul a încercat să mascheze durerea și a anunțat faptul este un bărbat liber. După ce a fost la un date reușit cu Daria Cuflic, concurentul a părut că se apropie tot mai mult de blondina de care s-a simțit atras în ultima vreme. Observându-l, ceilalți concurenți au spus că tânărul va încerca să se răzbune pe fosta iubită și să facă gesturi ostentative.

Citește și: La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face

Coincidență sau nu, Răzvan Kovacs a început să își arate tot mai mult apropierea de ispită.

„Conexiunea cu Daria a fost una sinceră încă de la început, am văzut cum o căuta cu privirea prin casă, dar apoi s-a transformat în ceva regizat, totul face căutând camerele. Pare un om răzbunator și orice atingere pe care o are cu Daria se vede cumva că este cu direcție către insula cealaltă”, a fost de părere ispita Livia Marinescu.

Seara a continuat cu apropierea dintre cei doi și cu retragerea lor în dormitor, acolo unde au vorbit, s-au tachinat și au petrecut destul de mult timp îmoreună.

Citește și: Cum arăta Răzvan Kovacs înainte să aibă un „corp de zeu”. Cât de mult a slăbit iubitul Emei

La un moment dat, Răzvan Kovacs a sărutat-o pasional pe Daria Cuflic. Camerele de filmat au surprins totul și cei doi nu au părut să fie deranjați de faptul că sunt filmați.

„Sincer, primul sărut a fost ca la 16, când ești neîndemânatic și nu știi nimic, nu știi ce să faci. M-am gândit la Ema, ca să vadă unde a ajuns. N-a uitat-o, dar să vadă cât de repede a trecut peste”, a zis Daria Cuflic la testimonial, în edițai 12 a emisiunii Insula iubirii sezonul 7.

„Am făcut-o 50% pentru ea dar și pentru mine cred, să mă simt bine. A fost primul sărut pe insulă”, a mai completat ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Oana Monea și Marius Moise au fost filmați în ipostaze tandre în cada plină de spumă. Ce ... Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Ema Oprișan a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs, la bonfire. Ce au dezvăluit celelalte con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x