Antena Căutare

La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face

Daria Cuflic este una dintre cele mai atrăgătoare ispite din sezonul 7 Insula Iubirii. Tânăra face ravagii cu atuurile sale fizice, însă se pare că are succes și în plan profesional. Iată din ce face bani.

colaj de imagini cu daria cuflic cu parul prins Galerie
Daria Cuflic este una dintre cele mai atrăgătoare ispite din sezonul 7 Insula Iubirii. Tânăra face ravagii cu atuurile sale fizice, însă se pare că are succes și în plan profesional. Iată din ce face bani. | Antena 1

Daria de la Insula Iubirii sezon 7 are propriul business cu haine, care îi asigură un trai așa cum își dorește.

Pe contul său de Instagram, ispita focoasă postează des imagini din vacanțele sale de vis. Iată cu cât vine articolele vestimentare pe care le produce în atelierul propriu.

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ana Maria Măriuță, mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Cu cine a ales să meargă la întâlnire

Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le produce

În Thailanda, Daria a trăit din plin tot ce i-a oferit Insula Iubirii. Jovială, ispita a profitat de experiență și nu a spus ”nu” când a venit vorba de distracție.

Pare că este premisa după care Daria se ghidează în viață. ”Viața e scurtă. Fă ca orice ținută pe care o porți să conteze”, este mesajul care e afișat pe site-ul de haine al blondinei.

Daria vinde rochii, completuri, costume și chiar pijamale. Prețurile pornesc de la 270 de lei, când vorbim de pijamale, și pot depăși 680 de lei în cazul costumelor. O rochie costă 450 lei.

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Thailanda. Ce au votat concurenții. Pe cine au ales la următorul date

Ce studii are Daria Cuflic de la Insula Iubirii

Tânăra este din Republica Moldova și locuiește în Iași. Daria are 25 de ani și este antreprenor. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 are studii superioare, finalizate cu un master la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Daria nu își ascunde originile și e mândră de accentul ei, care stârnește aprecierea și amuzamentul celor din jur. În copilărie, focoasa blondă mergea des la biserică alături de familie.

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan a cerut să discute cu Romeo Vasiloni, după bonfire. Ce a urmat: „A degenerat situația”

Ajunsă la Iași, însă, viața ei i s-a schimbat. Acolo a simțit gustul distracției și petrecerilor, iar viața i s-a schimbat. Daria glumește și spune că acum este considerată oaia neagră a familiei.

În ciuda faptului că s-a distrat, precum orice tânăr, frumoasa blondină nu și-a neglijat educația. După ce a obținut diploma de licență, ispita de la Insula Iubirii a ținut să-și continue studiile și a urmat cursurile unui master la U.A. din Iași.

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ana Maria Măriuță, mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Cu cine a ales să meargă la înt... Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, întâlnire cu scântei la bonfire. De ce a răbufnit Rad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x