Antena Căutare

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi la bonfire. Ce imagini a văzut cu Marius Moise, iubitul său

Când a văzut imagibile cu iubitul său, Marius Moise, Bianca Giurcă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, la primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Bianca Giurcă la bonfire sezonul 7 Insula Iubirii plângând Galerie
Când a văzut imaginile cu iubitul său, Marius Moise, Bianca Giurcă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, la primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7. | Antena 1

Primul bonfire a adus emoții uriașe pentru Bianca Giurcă, în ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 29 iunie 2023. Când a văzut ce a făcut iubitul său, tânăra nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi la bonfire. Ce imagini a văzut cu Marius Moise, iubitul său, în ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 29 iunie 2023

Rând pe rând, concurentele de la Insula Iubirii sezonul 7 au putut vedea imagini cu partenerii lor. Au fost zâmbete, dar și momente de gust amar pentru tinerele care au ales să își testeze iubirea în Thailanda. Totuși, când a venit momentul ca Bianca Giurcă să primească vești, ceea ce a urmat a fost neașteptat.

„Știți că la ceremonia focului, ultimul concurent are parte de ceva deosebit. Ești pregătită să vezi ce face Făt-Frumos pe insula lui?”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise a făcut o dezvăluire neașteptată despre ispita Oana Monea. Ce a zis

Tânăra a privit cu mutl interes imaginile de pe tabletă și nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut că Marius Moise, iubitul său, începe să fie tot mai apropiat de ispita Oana Monea.

Zâmbetul i-a dispărut complet de pe chip atunci când a văzut cum acesta îi oferă compliment după compliment și cum îi caută compania și pare că o soarbe din priviri.

Galant și atent, Marius pare că face tot ce îi stă în putință ca s-o impresioneze pe ispita care i-a atras atenția încă din prima ediție.

„Mi s-a părut că e mai mult decât drăguț, că e mai degrabă o chimie”, a zis Radu Vâlcan.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Romeo Vasiloni, propunere inedită pentru Ema Oprișan. Ce a zis Răzvan Kovacs despre Maria Ilioiu

Următoarea filmare, cea în care Marius Moise intră în piscină cu Oana Monea, a stârnit și mai multă îngrijorare pentru Bianca Giurcă, la prima ceremonie a focului, la Insula Iubirii sezonul 7.

Concurentele și-au exprimat părerile și au spus că s-au depășit anumite limite între iubitul Biancăi și ispita Oana Monea și că e evident că el îi acordă mai multă atenție acesteia.

La finalul acestui bonfire, Bianca Giurcă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plecat rănită.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la primul bonfire. Ce imagini s-au văzut... Insula Iubirii 2023, episodul 4. Imagini exclusive de la primul bonfire al băieților. Ce a cerut Iulian Clonț | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x