Antena Căutare

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Romeo Vasiloni, propunere inedită pentru Ema Oprișan. Ce a zis Răzvan Kovacs despre Maria Ilioiu

În ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Ema Oprișan și ispita Romeo Vasiloni au avut parte de niște tachinări subtile în piscină. Răzvan Kovacs a făcut o dezvăluire neașteptată despre ispita Maria Ilioiu.

Colaj cu Ema Oprișan, Romeo Vasiloni, Răzvan Kovacs și Maria Ilioiu la Insula Iubirii Galerie
În ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Ema Oprișan și ispita Romeo Vasiloni au avut parte de niște tachinări subtile în piscină | Antena 1

A treia ediție a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 a început cu o petrecere la piscină pentru concurente. Ema s-a făcut remarcată pentru modul în care a interacționat cu Romeo Vasiloni, motiv pentru care unii au început să creadă că între cei doi s-ar fi format deja o legătură. Cei doi au fost surprinși când se tachinau subtil în piscină și, la un moment dat, ispita i-a făcut și o propunere neașteptată.

Ispita Romeo Vasiloni i-a făcut Emei Oprișan o propunere neașteptată, în ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

Seara a adus mult chef de distracție în vila fetelor, acolo unde ispitele masculine au dat startul unui pool party. Nu de puține ori, Ema și Rome s-au tachinat în piscină cu tot felul de replici și gesturi.

„Cred că ceva îi leagă, la un anumit nivel sunt atrași, tensiune acolo e”, a fost de părere Matei Negrescu.

La un moment dat, când Ema a anunțat că se duce să se schimbe, Romeo i-a făcut o propunere neașteptată:

„Vino puțin cu mine și după aia te duci să te schimbi!”, i-a zis el.

Citește și: Insula Iubirii 23 iunie 2023. Concurentele au ales cu ce ispite vor ieși la date. Ana Maria Măriuța l-a enervat pe Radu Vâlcan

Deși a părut că îl respinge, Ema a acceptat propunerea lui de-a merge pe plajă, separate de ceilalți.

„Romeo cu Ema au o conexiune. Deși este o conexiune aparte, mai focoasă, mai cu înțepături, este o conexiune, clar!”, a fost de părere ispita Bogdan.

Răzvan Kovacs, dezvăluire neașteptată despre ispita Maria Ilioiu la Insula Iubirii sezonul 7, în ediția 3 din 29 iunie 2023

Între timp, ceva surprinzător s-a întâmplat și la vila băieților. Răzvan Kovacs a făcut un gest surprinzător față de ispita Maria Ilioiu.

„Să știi, dacă există un lucru pe care îl detest în viața asta, jur, fără cea mai mică reținere, e femeia care bea bere”, a zis concurentul, extrem de direct.

Citește și: Insula Iubirii 23 iunie 2023. Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs, discuții aprinse. Ce au zis Marius Budin și Ana Maria Măriuță

„De ce ai simțit nevoia să mă ataci din nou?”, a fost replica ispitei de la Insula Iubirii sezonul 7.

„Doar am spus că nu îmi place femeia care bea bere, în general”, a completat el.

„Îmi place din când în când să te mai ațâț din când în când. Este ceva care se înfiripă încet, încet”, a fost confesiunea făcută apoi de tânăr.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii 2023, episodul 3. Imagini exclusive de la primul bonfire. Ce s-a întâmplat | VIDEO... Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise a făcut o dezvăluire neașteptată despre ispita Oana Monea. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x