Antena Căutare

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Bianca Giurcă a vorbit despre Marius Moise. Ce a găsit Ema Oprișan în telefonul lui Răzvan Kovacs

În ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a avut o discuție neașteptată cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7. Au ieșit la iveală detalii neașteptate.

Colaj cu Ema Oprișan, Bianca Giurcă, Marius Moise și Răzvan Kovacs în ipostaze diferite la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
În ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a avut o discuție neașteptată cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Insula Iubirii sezonul 7 a reușit să scoată, încă după primul date, detalii mai puțin știute despre concurenți. Stând de vorbă cu Ema Oprișan, Bianca Giurcă a dezvăluit cu ce stări se confruntă. N-a durat mult și a ieșit la iveală ce discuție a avut aceasta cu Marius Moise, iubitul ei, acasă, înainte de-a pleca în Thailanda.

Ce a dezvăluit Bianca Giurcă despre ispita Matei Negrescu și ce a vorbit cu Marius Moise înainte de -a pleca la Insula Iubirii sezonul 7

Observând-o mai atent pe Bianca Giurcă, una dintre ispite a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Bianca Giurcă și Marius Moise. Se pare că cei doi au avut o discuție înainte de-a pleca la Insula Iubirii sezonul 7.

„Bianca a avut o discuție cu Marius acasă, din câte am înțeles, legată de Matei. Ea nu ar vrea să lase să se înțeleagă faptul că îi place de Matei și neagă orice interacțiune între ea și el. Ea vrea să fie cât mai distanță”, a zis la testimonial ispita Vlad Ghermănescu.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Romeo Vasiloni, propunere inedită pentru Ema Oprișan. Ce a zis Răzvan Kovacs despre Maria Ilioiu

Ulterior, în camera, discuțiile despre Matei au continuat între Ema și Bianca.

„Nu știu, aș vrea să am putere să fac chestii care ar putea fi interpretate de Răzvan. Dar nu îmi stă în fire. Adică dacă o să fac ceva o să fac pentru că am simțit, nu ca să îl deranjez”, a zis Ema, în timp ce se usca la păr.

„Adică tu nu consideri că ai făcut până acum ceva care să îl supere pe Răzvan?”, a întrebat Bianca.

„Eu nu am dat la nimeni curs”, a răspuns Ema, convinsă de faptul că nu a greșit cu nimic față de iubitul său, Răzvan Kovacs.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise a făcut o dezvăluire neașteptată despre ispita Oana Monea. Ce a zis

„Sincer, mai mult decât ce am văzut eu real nu are ce să îmi arate”, a zis Ema, explicând că a descoperit în telefonul iubitului său un filmuleț în care se iubea cu o altă femeie.

Spiritele s-au încins și la vila băieților, mai ales atunci când ispitele și-au propus să se distreze din plin, la un joc de grup. La un moment dat, la una dintre provocări a ieșit la iveală faptul că Bogdan o simpatizează pe „moldoveanca” Daria Cuflic. Atfemosfera a devenit incendiară atunci când două ispite au făcut un lap dance ce i-a intrigat pe concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Ema Oprișan s-a enervat pe Romeo Vasiloni la date. Cum a reacționat ispita... Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la primul bonfire. Ce imagini s-au văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x