Antena Căutare

Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, s-a supărat și s-a retras în cameră. Ce a zis Marius Budin

Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, s-a supărat și a decis să se retragă în camera ei, însă echipa de la Insula Iubirii și-a făcut apariția la ușa ei. Marius a fost surprins când pune o întrebare neașteptată ispitei Maria.

Colaj cu Cristina Rancov în patru ipostaze diferite în timp ce plângea la Insula Iubirii Galerie
Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, s-a supărat și a decis să se retragă în camera ei, însă echipa de la Insula Iubirii și-a făcut apariția la ușa ei | Antena 1

Ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii a adus situații neașteptate atât pentru concurenți, cât și pentru ispite. După ce au ales cu cine vor merge la date, Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, a avut o reacție neașteptată și s-a retras în cameră. Între timp, Marius a uimit-o pe ispita Maria cu o întrebare la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, s-a supărat și s-a retras în camera ei, în ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ce întrebare a pus Marius ispitei Maria Ilioiu, fără pic de reținere

Concurentele s-au întâlnit cu ispitele și cu Radu Vâlcan și au decis cu cine vor ieși la următorul date, la Insula Iubirii sezonul 7. A fost momentul în care s-a spus că sunt și concurente care nu sunt sincere și care nu iau în serios testul de pe insulă, fiindcă nu știu exact de ce au venit la emisiune. Aceste afirmații au afectat-o pe soția lui Iulian Clonț, care n-a mai stat mult și a reacționat, în timp ce stătea de vorbă cu câteva ispite și cu Ema Oprișan.

„Acum am draci pe mine, de exemplu. Fac ce vreau eu, nu mă constrânge nimeni să fac nimic”, a zis Cristina, supărată, alegând să se retragă în cameră.

Citește și: Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Bianca Giurcă a plâns după primul bonfire. Ce gest a făcut Marius Moise față de Oana Monea

„Mi se pare super dubios că nu putem să fim în dezacord, nu poate să treacă peste chestia asta. Dacă nu e ca ea, atunci nu mai putem să discutăm”, a fost părerea critică a lui Matei Negrescu, în ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 30 iunie 2023.

„Nu sunt nervoaasă, mă descarc...Nu pot să fac testimonial, nu pot să vorbesc și nu vreau. Aștept să mă liniștesc, să mă calmez și apoi discutăm despre absolut orice, cu toate argumentele posibile. La revedere”, a fost replica dată de Cristina echipei de filmare, atunci când aceasta s-a dus la ușa concurentei.

Seara a continuat la vila fetelor cu un joc de volei pe plajă și discuții în jurul piscinei. Între timp, la vila băieților, Oana, Daria și Cecilia l-au impresionat pe Răzvan cu un exercițiu de pilates.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la primul bonfire. Ce imagini s-au văzut

Muzica de pe fundal a făcut-o pe ispita Maria Ilioiu să spună că își dorește să se sărute pasional, însă replica lui Marius a venit rapid: „Mie muzica nu-mi trezește nimic!”.

Cei doi au continuat să discute și, la un moment dat, Marius a întrebat-o pe ispita Maria Ilioiu: „Ai încercat vreodată în trei? Ai avut vreodată în cap chestia asta?”.

„Nu e pentru mine. Tu?”, a fost reacția ispitei.

„Se va îndrăgosti de toate ispitele până la sfârșit”, a zis Maria la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Romeo Vasiloni a refuzat să meargă la date cu Ema Oprișan. Ce reacție a avut concurenta... Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Radu Vâlcan a apărut la vila băieților și a făcut un anunț surprinzător. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x