Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Andreea, o femeie fără minte? Care a fost scopul ascuns al nunții ei cu ispita George

A fost petrecere cum nu s-a mai văzut pe „Insula Iubirii”, la nunta de probă a Andreei cu ispita George. Scopul acestei nunți a fost, însă, unul ascuns dincolo de aparențe.  

A fost petrecere cum nu s-a mai văzut pe „Insula Iubirii”, la nunta de probă a Andreei cu ispita George. Scopul acestei nunți a fost, însă, unul ascuns dincolo de aparențe.

„Nu mi-e dor de Gabriel, Doamne ferește, și nici nu mă interesează ce face. Pot să îl găsesc și în pat, că nu mă afectează (…) Doar dacă mă aprecia și se purta frumos simțeam că am pierdut ceva, dar așa nu”, a spus Andreea despre partenerul ei, cu care a venit la „Insula Iubirii”.

„Îl simt așa, mai aproape”, a spus Andreea despre ispita George, precizând că s-a simțit „foarte bine” ca mireasă.

Andreea a fost încântată de faptul că ispitei George i-a tremurat mâna când i-a pus verigheta pe deget.

Celelalte concurente de la „Insula Iubirii” s-au minunat de comportamentul Andreei.

Pe măsură ce spectacolul Andreei a căpătat amploare, în spatele senzaționalului se pot întâmpla anomalii care să treacă neobservate.

Andreea a atras prin această nuntă exact ceea ce a căutat – atenție, deoarece în Reșița nu are parte de prea multă atenție din partea iubitului, dar nici de o viață socială activă.

„În ultimul timp ne certam mai des”, a spus ea despre partenerul ei.

Însă, timpul honeymoon-ului cu partenerul ei, Gabi, Andreea a demonstrat că știe în ce situație se va afla la „Insula Iubirii”.

„E reputația noastră în joc, Când vii aici, plătești un preț. Nu uita, etichetarea!”, a spus ea în honeymoon.

Dorinţa Andreei de a face pe plac colegelor, despre care naiv crede că o plac, cumulat cu dorinţa de răzbunare pentru insultele aduse de Gabi şi cu atracţia reala faţă de un bărbat cu mult superior oricărui exemplar masculin la care ea ar putea avea acces şi adunat cu deficitul de atenţie pe care îl are în viaţa personală - toate acestea au condus la situația în care aceasta consideră că acțiunile pe care le face o plasează într-o lumină bună.

Panică pe Insula Iubirii. Una dintre concurente a fost operată! Care fost motivul intervenției chirurgicale... „Insula iubirii”. Gabriel, ironizat de ceilalți concurenți. Cum o descrie pe ispita Eugenia. „Orice om ar trebui...”...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x