Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ispită suferindă! George a primit o lovitură cumplită din partea Denisei: „Nu te supăra, dar eu aș vrea să vă cunosc pe toți!”

Ispita George a pus ochii pe Denisa, fosta iubită a lui Adrian. Răsăritul soarelui i-a apropiat și mai mult și i-a ajutat să-și dezvăluie intențiile, însă lucrurile nu sunt atât de simple, cum și-ar fi închipuit tânărul

Ispita George a pus ochii pe Denisa, fosta iubită a lui Adrian. Răsăritul soarelui i-a apropiat și mai mult și i-a ajutat să-și dezvăluie intențiile, însă lucrurile nu sunt atât de simple, cum și-ar fi închipuit tânărul.

Deși misiunea lui de a ajunge la sufletul fetei părea mai simplă ca oricând, lucrurile s-au complicat brusc după ce Denisa nu a mers până la capăt. Mai mult, explicația iubitei lui Adrian a fost de-a dreptul halucinantă. Fata pare dispusă să facă un pas în față, dar după ce îi cunoaște pe toți frumoșii, care îndeplinesc sarcina de ispite.

„Vreau să vă cunosc pe toți. Nu vreau să mă pripesc”, spune fata dezinvoltă, care pare decisă să-l uite pe Adrian.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro