Antena Căutare

Scene de gelozie pe Insula Iubirii. Andi este disputat de două concurente: - Ai cam perpelit-o? - Daaaa... Și mi-a plăcut!

Se încinge atmosfera în resortul fetelor, acolo unde concurentele încep să se apropie de ispite. Mai mult, apar și scenele din gelozie dintre domnișoarele, care au venit în emisiune în calitate de iubite oficiale ale unor bărbați

Se încinge atmosfera în resortul fetelor, acolo unde concurentele încep să se apropie de ispite. Mai mult, apar și scenele din gelozie dintre domnișoarele, care au venit în emisiune în calitate de iubite oficiale ale unor bărbați.

Andi a devenit motivul discordiei dintre două tinere. Geanina, care nutrește o simpatie evidentă pentru bărbat și Denisa, cea care pare să fie pe placul ispitei masculine. La interviul din timpul zilei, Andi recunoaște că totul a fost o strategie de la început până la sfârșit. Băiatul spune că totul a fost făcut pentru a o ațâța mai mult pe concurenta îndrăgostită lulea.

Din punctul de vedere al Dianei, cea mai mare șansă de a-l cuceri pe Andi este Denisa, considerând că Denisa nu este suficient de bună pentru a-i fi parteneră pe insulă.

Ispită suferindă! George a primit o lovitură cumplită din partea Denisei: „Nu te supăra, dar eu aș vrea să vă cunosc pe ... Aurel de dă pămât cu fiecare băiat de pe Insula Iubirii. Colegii de emisiune sunt neiertători: Glumele de șantier. E un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x