Antena Căutare

Insula Iubirii. Mirela a primit dovada SUPREMĂ! Ionuț s-a dat singur de GOL! „Mă simt folosită...”

Ceremonia focului a lăsat-o pe Mirela extrem de dezamăgită de ceea ce a auzit din gura iubitului ei. După doar câteva zile, concurentul și-a arătat adevăratul caracter!

Ceremonia focului a lăsat-o pe Mirela extrem de dezamăgită de ceea ce a auzit din gura iubitului ei. După doar câteva zile, concurentul și-a arătat adevăratul caracter!

Chiar în timpul unei petreceri cu tematică orientală, alarma se dă pe insula fetelor și concurentele aleargă cu sufletul la gură să vadă ce imagini sunt transmise în timp real de pe insula băieților.

Cati a fost prima care a aflat vești despre Răzvan și toți află detalii șocante. Dar ceea ce urmează este cu adevărat scandalos! Dacă inițial Cati a crezut că între ea și Răzvan există iubire, adevărul crunt iese la iveală , chiar la „Insula Iubirii”.

Apoi, Mirela a primit la Bonfire imagini în care l-a văzut pe iubitul său, Ionuț. Doar că bărbatul părea acum complet transformat și fascinat de faima cu care s-a ales peste noapte.

„Mă simt folosită...”, a declarat concurenta, văzând cum iubitul său deja își imaginează ce vedetă va deveni după „Insula Iubirii”!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce detalii au ieșit la iveală în această ediție a emisiunii!

Insula Iubirii. ALARMA se dă pe insula fetelor și imaginile aduc prima DOVADĂ! „Vai! Încă unul a picat”... Insula Iubirii. Hannelore, lacrimi de DISPERARE! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă TOTUL! „N-aș fi crezut niciodat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x