Antena Căutare

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Andrei, complet nemulțumit de date-ul cu Ioana. Ce a mărturisit concurentul la bonfire

La începutul primului bonfire al băieților, cei cinci concurenți au avut prilejul de a povesti ce experiență au avut când au mers la primul date cu ispitele feminine alese de iubitele lor.

Galerie
Radu Vâlcan l-a întrebat mai întâi pe Andrei cum a decurs date-ul. | A1

Radu Vâlcan l-a întrebat mai întâi pe Andrei cum a decurs date-ul. Andrei s-a declarat ca fiind nemulțimit de date-ul cu Ioana, dar înțelege că soția lui Cristina a ales-o pe Ioana pentru el pentru că ea a zis la prezentarea ispitelor că simte cum energiile lor se potrivesc.

Ce a spus Andrei despre date-ul cu ispita Ioana

Andrei a mai spus că dacă ar fi fost să aleagă el, ar fi ales, cel mai probabil, diferit. Explicația lui a fost că ar fi ales oricare fată care i se părea inabordabilă pentru că lui îi plac provocările.

Citește și: Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă

Concurentul a motivat de ce i s-a părut dezamăgitor date-ul cu ispita Ioana.

“Părea super entuziasmată că amândoi suntem pe plan spiritual la fel, că avem oarecum o conexiune, după care, la sfârșit a spus că vom găsi împreună sau vom vedea în final menirea noastră care este aici și am întrebat-o (...) și i-am spus că nu cred că va fi împreună”, a povestit Andrei.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

După ce a văzut primul material cu Cristina, în care soția lui vorbea cu Romeo la masă și a menționat și despre monotonia în relație.

Andrei a spus că pentru el, faptul că ea a vorbit despre existența monotoniei în relația lor, pentru el e un semn clar că ceva nu e în regulă și începe să se îndoiască de ceea ce ea ar putea să facă pe insulă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Cu toate acestea, el a menționat că își dorește ca ea să se simtă bine acolo pe insula fetelor. El a fost cel care a vrut ca ei doi să vină la acest test de fideltitate și probabil că participarea la acest show e mai important pentru el decât pentru ea.

În video-ul vizionat de Andrei, Cristina a zis că ea nu iese nicăieri fără soțul ei și că ei petrec tot timpul împreună. Romeo îi spunea că nu e bine să petreacă absolut tot timpul lor liber împreună pentru că intervine monotonia.

Andrei a mai povestit că doar el încearcă să mențină relația încă în picioare, pentru că altfel, dacă ar fi fost după Cristina, ei ar fi fost despărțiți de mult timp.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

El a povestit că tânjește după conexiune, prezență, dăruire apropiere și pasiune din partea Cristinei. Andrei e sigur că urmează să se întâmple anumite lucruri cu Cristina și e curios să vadă ce va face pe insula fetelor.

Concurentul a mai spus că soția lui e ușor influențabilă și că apleacă urechea la cuvintele altora. De asemenea, Andrei a spus că nu există pasiune din partea Cristinei în relație.

"Acum consider tot mai mult că nu suntem conectați. (...) Eu fac totul ca să arate bine, aia-i problema", a mai mărturisit Andrei.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Bianca, tot mai apropiată de ispita Eric. Ce destăinuiri i-a făcut. "Uite cum îmi bate inima"

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Bianca, tot mai apropiată de ispita Eric. Ce destăinuiri i-a făcut. "Uite cum îmi b... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert consideră că relația cu Bianca „deja e gata, s-a terminat”. Lala și Anamaria l-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x